بچه ها کسی اسم این آهنگ رو میدونه؟؟
من فقط میدونم مال ژان میشل ژار هست ولی اسم آهنگ رو نمیدونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها کسی اسم این آهنگ رو میدونه؟؟
من فقط میدونم مال ژان میشل ژار هست ولی اسم آهنگ رو نمیدونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی می دونه توی نسخه pc تلگرام چجوری شمارو مخفی کنم وقتی به کسی پیام میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
ویدیو خرس سیاه بلوچی - کنسرت شهریور ماه : http://yon.ir/V8eY
ویدیو اشک سیاه - کنسرت شهریور ماه : http://yon.ir/c7LS
آلبوم اشک سیاه : http://yon.ir/xYCN
آلبوم خرس سیاه بلوچی : http://yon.ir/FV4l
اگه منظورت اینه که خودت شماره طرفو داشته باشی و ادد کردی و پیام بدی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر اینکه با یوزرش ادد کرده باشی که دیگه شمارت نمیفته
فدای نهههههه گفتنت بشم من آخه (sm60)(sm127)(sm127)
سریالای 2016 اومدن خوب نیستن (sm25)
از آمدنم نبود گردون را سود،
وز رفتن من، جلال و جاهش نفزود..
وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود،
کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود...
"خیام"
(sm50)
بار دیگر می کنم خواهش ، ولی اصرار نه (sm50)
نــــــــــــه(sm81)
آسمون آوری گِرِف دنیانَ کِرد سرد
مُ چطور دل خوش کُنُم لا ای همه برگ؟ (sm50)
... نامش دل است افسااااار نهههههه (sm228)
ممه اهنگ چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزار نههههههههه(sm50)
و از بعضی روایات معلوم میشود که این قصه چند بار تکرار شده است،
در کتاب بحار الانوار
از ابومخنف از شعبی نقلشده:
رأس امام حسین بر مغازههای شهر کوفه به صلیب کشانده شده بود که ناگاه صدا برآورد و سوره کهف را تا
"آیه أنهم فتیه آمنوا بربهم و زدناهم هدی"
قرائت نمود.»
2.3 بار گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. فعلا رفت جزو 20 تای اولش.. به نظر میرسه پتانسیل رفتن تو 10 تارو داشته باشه(sm25)
مُو غَریوِ ای وُلاتُم که نَدارُم رَه به جایی
هر چِه اَمداد ایزنُم نیرَسِه به جایی
آسِمون اَور گِرِه دُنیانِ کِرد تَنگ
چُونُو که هیچ کی نِ هیچ نیکُنِه بَنگ
آسمون اَور گِره دُنیانِ کِرد سَرد
مو چِطور دل خوش کُنُم لا ای همه بَرد
روزگار وا گِلِ سُور ایا نِهامون
هُمدورُنگِ لیشِهِ بِوَنِه به جامون
روزگار چه زُم ایخو که خوم نَدونُم
بَفتیِه با تالِ غَم تَمدارِ جونم
روزگار چه زُم ایخو مَر خُوم نَدونُم
ایزنی کَر کیتِ غَم به اُستُخونُم
اِی دِل اِی باور مَکُن دنیا خَش اُو بُو
چالِ سَردِ ایلمون پُر زِ تَش اُو بُو
دادُم اِی بیدادُم اِی دیدی چه کِردُم
گِمونِ روزِ چینوُ به خُوم نَکردُم
دادُم اِی بیدادُم اِی مَندُم خُومِ تَک
مَر قیامت بِنِشونِمون کِلِ یَک
من غریبی قصه پردازم
چون غریقی غرقِ در رازم
(sm50)
بیت اولشم برای "مینا" خونده بود
من و یک لحظه جدایی زتو آنگاه حیات؟
اینقدر صبر به عاشق نسپرده است کسی(sm50)
صائب تبریزی
اَور = ابرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گِرِه = گرفت
برد = سنگ
من فکر میکردم میگه برف (sm120)
(sm59) نچنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشوم دلگیر شاااااااااااید نازنین بیزار نههههههههه (sm1)
(sm51)
(sm50)
(sm2)
30 تومن گرف :│
عکاسیه رو دیوار خودش یه عکس از پاچینو زده بود(sm111)
ترانههای سریالهای شبكه نمایش خانگی از ارشاد مجوز نمیگیرند
سعید بیابانكی در بخشی از این مراسم با نقد ترانه «كجایی؟» محسن چاوشی كه برای سریال شهرزاد تولید شده است، گفت: نمی دانم جملههایی مانند «رگامو تو خونت بریزم» و یا «بیا رو تو رو كن» در این ترانه چه عملی را توصیف میكند و چه معنایی میدهد؟
وی همچنین گفت: ترانههای منتشر شده در موسیقی این سریال از دفتر شعر و ترانه وزارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نگرفته اند. سریال و موسیقی كه به صورت شبكه نمایش خانگی بیرون میآید از موسسه سینمایی مجوز می گیرند و ساز و كار دیگری دارد و من كه در شورای شعر و ترانه ارشاد حضور دارم، در جریان ترانه های این سریال نبودم.
ايدي بذار مخفي ميشه شمارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی شورت صورتیتو دادی سبز گرفتی؟(sm51)
امشب این گلنار دیوث میتونی ببری خوش باشی فقط پاره اش نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صخط میگیری بح من با اینحمح اظ دثط طو میشوم دلگیر شایــد ناظنیــن بیضار نح .....
دست خوردست به کار من نمیاد(sm2)جلو عقبش زدگی داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم که راهنمایی کردی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گاوه منه(sm51)
امیر چرا یاحقی کاورشو نزدی تو پستش نداره که(sm132)
نقل قول:
دیوثا (sm2)نقل قول:
در تلگرام به صورت پیش فرض، شماره ها مخفی است تا حدودی همچون شبکه اجتماعی لاین! با این تفاوت که اگر شما شماره مخاطب را داشته باشید در بخش اطلاعات مخاطب، شماره وی را هم برای شما نمایان می کند و یک تفاوت جالب این است که اگر شماره کسی را داشته باشید ولی وی شماره شما را نداشته باشد و شما چت با وی را شروع کنید برای ایشان شماره شما نمایان خواهد شد! پس اگر شماره شما برای کسی دیده می شود یا هر دو نفر شماره همدیگر را دارید یا شما فقط شماره او را دارید.نقل قول:
در ضمن ثبت آی دی و نام مناسب شماره را برای افراد عام پنهان می کند.
دیوث مگه میخوای بخریش(sm2)من ازت ممه میگیرم میگم این زده داره میرم رو کارش (sm2)نقل قول:
برو دیوث تو قدر نعمت نمیدونی باید تو بیابون باشی تا قدر این چیزها بدونی انگار خاله کنارش نشسته داره کلاس میزاره باز که منت دست گلنار میکشی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamatir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس پنهان میشه اگه یوزر بزارم