07 Khakestar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
07 Khakestar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جان تو که قراره من دراوردی یه چیزی درست کنی به اسم سالاد الویه چرا دیگه طرز تهیه میپرسی سیب زمینی کم مرغ زیاد تخم مرغم خوشم نمیاد یه دونه , خو معلومه طعم سالاد رو عوض میکنه دیگه , سالاد الویه باید سیب زمینیش بیشتر از بقیه مواد باشه یه دونه تخم مرغم هیچ تاثیری تو مزه ش نداره پس لطفا طبق دستور پیش برو (sm39)
گناه تو خوشگلیته.خوشگلی دردسر داره(sm213)
دستات خجالت می کشیدن توی جیبت(sm50)
والا تا حالا ندیدم حدیث جون هویج مقدار کم میزنن برای خوش آب و رنگ شدنش ولی گوجه نشنیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول چرا انصراف دادی از کنکور؟ راستی معافیت داری درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا؟ من همیشه یدونه میزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستور پخت مخصوص منه (sm2) آره گوجه هم به اندازه هویج کم میزنم (sm59) خیلی تو مزش تاثیر نداره فقط خوشگلش میکنه (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون آمادگیشو ندارم ! اونی که میخوام قبول نمیشم (sm81) آره معافیت دارم ! البته کارتشو نگرفتم ولی تایید شدهنقل قول: