سکوت من یه فریادِ واسه قلبی که خاموش
تو این دلخستگی یادت هنوز با من هم آغوش
(sm165)
نمایش نسخه قابل چاپ
سکوت من یه فریادِ واسه قلبی که خاموش
تو این دلخستگی یادت هنوز با من هم آغوش
(sm165)
ک-ی-ر تو این زندگی
دیگه از همه چی خسته شدم
بار که نه کارای دیگه ای داشتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که محفوظ نگه داشتم واستون (sm127)
آقا صابرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا سلام
دوما منم میخواما فقط پیمان و نوید نیستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام شاهین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خواستن که نیس هر کی میخواد خودش باس بیاد بگیره
منم با خاور میام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آقایی شوخیی بیش نبود!نقل قول:
ولی جدی یه بار میخوام بیام پیشت فقط دیداری کنیم
انزلی بودی نه؟؟؟
واسه تو عمه نوید یه سوئیت جداگونه در نظر گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم..نقل قول:
ایشالله بری مکه(sm2)