باید عادی رفتار کنم نپره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید عادی رفتار کنم نپره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش . درحال حاضر این انجمن پست جدید نمی پذیرد.
وقتی ماها بحث علمی و فرهنگی میکنیم چرا کسی حرف نمیزنه فکر میکنم دارن استفاده میکنن دوستان(sm120)
من هنوز خیر سرم دارم رعایت می کنم اشترم چراغ سبز بده ببین چه غوغایی راه بندازم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من میخوام یه طرح دو فوریتی پیشنهاد بدم
یه تاپیک +18 به شدت مورد نیازه (sm2) دوستانی که موافقن بمالن لایکو (sm2)
بیلاخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بگو به فکر جامعه استمنا گر هستم ! برو با همون بی کیفیت های ایرانی بزن (sm2)نقل قول:
چرا تاپیکا رو دلیت میکنید (sm2)
باو خاطراته اینا
گنجینه بارانه ها
از گنجینه گذشته داره تبدیل به نفت میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gipsy Kings - No Volvere
(sm50)
(sm2)
سره راه از کوچه هایه خاطراته خوبه دیروز
غصه هاتو برمیدارم غصه هایه تلخو تن سوز
با صدایه خوبه گیتار زیر پنجرت میخونم
تا ابد تا آخرین روز پایه عهدمون میمونم
از تو چشمایه قشنگت همه دنیا رو میبینم
پیشه قاب عکسه کهنه چشم به راه تو میشینم
من هنوز تو شهر غصم تو کجایه قصه غرقی
دارم از نفس میفتم واسه تو نداره فرقی
بیا سر بذار رو شونم خستگیهاتو به در کن
اگه غم اومد سراغت تو فقط منو خبر کن
تو فقط منو خبر کن اگه طاقت نمیاری
شونه میکنم موهاتو تا تموم شه بیقراری
سره راه از کوچه هایه خاطراته خوبه دیروز
غصه هاتو برمیدارم غصه هایه تلخو تن سوز
با صدایه خوبه گیتار زیر پنجرت میخونم
تا ابد تا آخرین روز پایه عهدمون میمونم
از تو چشمایه قشنگت همه دنیا رو میبینم
پیشه قاب عکسه کهنه چشم به راه تو میشینم
من هنوز تو شهر غصم تو کجایه قصه غرقی
دارم از نفس میفتم واسه تو نداره فرقی
[QUOTE=Amir;523012]خدا ما خودمون کسخل کم نداریم این کجا پیداش شد[/QUOTE]
چه بیانیه ایی داده موری ها (sm2)
دیگه قدر ما رو نمیدونن که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)(sm44) شکلک های مبحوبم (sm2)
موری که فکر کنم الان تار عنکبوت بسته روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقده رسوایی اخلاقی زدما همشو به گاج دادن
رسوایی الیاس تک بود لامصب
10 تا زن داشت (sm2)
بریم pes بزنیم (sm120)
مانی چند تا دیگه از قدیمیا تلگرامننقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری امار ندارم
میرزو هم گاهی وقتی میاد
خوب یارو فک میکنه مخفی کرده لینکارو
امیر اسمس بازی نمیخوای؟(sm2)
اوخی بیه بیه(sm127)
الان که دارم فک میکنم ، میبینم نگاه محسن به کنسرت یه نگاه دقیقا اقتصادیه ...
اون محسن یگانه الان هر چقدم کنسرت گذاشته باشه دیگه کار شاخش همون رگ خوابشه ، دیگه امار اونا که میرن کنسرتش بیاد پایین ، دوباره میخواد البوم بده که تو کنسرت دهن مردمو صاف نکنه از بس اهنگ تکراری بخواد بخونه ..
اما محسن خودمون الان قشنگ تا اونجا که میخواد تمرکزشو گذاشته رو البوم ، نوبت به نوبت هم البوم و تک میده بیرون چون که تمرکزشم فقط رو اینکار هست کاراشم شاخ میشه ... قشنگ که مردمو تشنه کرد برا هر البومش چند صد بار میتونه کنسرت بذاره دیگه تا اخر عمر خودشو بیمه کرده ... (sm50)
خسته نباشی
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه برنامه پیدا کردم برا آپلود وای وای وای .. (sm228)
آپلودبوی دمت گرم ترکوندی پسر .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Beraghsa By Leila.movنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین آپلود با تکنولوژی جدید .. (sm118)
(sm169)(sm169)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم ... (sm50)
خواهش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اکرمی نوشته:از فضایل انتخابات آتی این است که همزمانی انتخابات خبرگان و مجلس باعث شده تا همه نظام در انتخابات اسفند کاندیدا باشن؛
رییس قوه مجریه
رییس قوه قضاییه
رییس قوه مقننه
رییس مجمع تشخیص مصلحت
رییس مجلس خبرگان
رییس شورای نگهبان
دادستان کل کشور
و....
یعنی مجری، ضابط، ناظر همه کاندیدا هستن ...
(sm120)
میلاد درحشانی - دیوار (sm50)
بچه ها الان سریال چی میبینید؟
کیمیا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در عین تشنه کامی مستان چو ناز بینند
بر سنگ بی نیازی کوبند جام خود را ... (sm50)