دور شدی برات مایه سبب بود این که دیگه واویلا
نمایش نسخه قابل چاپ
دور شدی برات مایه سبب بود این که دیگه واویلا
شادمهر تو آهنگ جدیدش میخونه : من میترسم که یه روز بیدارشم ببینم این روزا تنها یه خواب بودن.
چرا بترسی مرد حسابی؟ آرزوی ۹۹ درصد ایرانیا دقیقا همینه
تو بعد از پخش دور شدی از من شنیدی بگم تو مایه های سبب بود؟؟؟ من قبل پخش گفتم اونم یکی دیگه ب من اونو گفت من از خودم نگفتم.... شما همون احمدوندتون گوش کنید و بهتر از شادمهر واستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوش نیار خمیر مایه بعدی رو اماده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو من با طرفدارای احمدوند کل کل ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسکری فرصت نداد عرق آهنگ خشک شه یدونه عینشو داد بیرون!(sm2)
حمید عسکری بین کسایی که از وکال شادمهر تقلید میکنن جزو بدترینهاشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که قبلا گفتی خمیر مایه بعدی کار خودشه اگه خودشم بزنه به تنور چیز توپی ازش در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عین اونه یا اون عین این؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو حمید عسکری خیلی وقته پخش شده(sm59)
اقا من از این اهنگ راضی هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار نیست ولی بدم نیست
رفته رفته داره میچسبه بهم هر دفعه بیشتر از قبل