ملبورن رو نگفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ملبورن رو نگفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری یاد آهنگ دو تا فنچ افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیا خونده بودن؟(sm25)نقل قول:
همون دو تا کوچول دیگه (sm120) نگار و آرمین (sm120) البته خدا سال فاصله داره با این جریان (sm2) ولی ملبورن نزدیکه به آلبوم مسافر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها اره(sm2)ولی خیلی با کامپیوتر دستکاری شده بود صداشون .. مخصوصا دختره(sm120)نقل قول:
آدم فروش را اگر اشتباه نکرده باشم واسه مسعود کیمیایی خونده شادمهرنقل قول:
من یه جایی این طور خونده بودم ..
نمیدونم... ولی یادم یکی به اسم عرشیا (ارشیا) اهنگ وطن فروش رو به سبک همون ادم فروش خوند.. فکر کنم همین یارو بود(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم فروشو شادمهر برا مسعود کیمیایی خوندهنقل قول:
تو کاور آلبوم هم عکسش هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]