(sm30)(sm135)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm135)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm51)
سلام نوکرتم ....دیدی چه حرفایی میزنه بی تربیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اون کاری که گفتی چیه پیام بده هستم خدمتت
البته صادق بچه خوبیه ....میگم تو این چند روز اومده مرخصی اینجا هم خلوت تره یه خورده سر کیف بیارمش! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسرده نشه ! (sm2) شوخی مکنیم ! (sm2) الان بگو خب چه کاریه ؟! باشه هر طور میلته !
باشه در ضمن من بچه نیستم (sm51)نقل قول:
اون سنی که گفتی الکی بود ! بین 27 تا 30 سالته احتمالا (sm2)
باشه خو هر جور دوست داری ! (sm120)
بی تلبیت هم خودتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ خدا رو شکر کن که من هستم وگرنه میمردی از افسردگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دردی داره درمان درد تنهایی واسه اوناس . . . (sm50)
(sm50)
از گل خشمی که می روید در این گلدان بگو(sm50)
باده فروش می بده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]