اشترم دیشب گفتی dns رو دستی بزنم یعنی چی؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم دیشب گفتی dns رو دستی بزنم یعنی چی؟؟
بزنی هم فک نکنم کار بده ..
گوگلو فقط برا این گذاشتن که برین توش سکـس و پـورن جستجو کنین ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باید به حرف تو گوش کنم برم ویندوز عوض کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dns تو سرعت لود صفحه تاثیر خوبی داره
اما روی سرعت دانلود تغییری ایجاد نمی کنه
اینی که آوردی مال تنظیمات وای فای هست من وای فای ندارم Adsl دارم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی EThernet ست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که گفتی چی هست ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Control Panel\All Control Panel Items\Network Connections
توی این مسیر میبینیش
خب حالا اون عدد هارو چی وارد کنم ؟؟؟
(sm2) کمتر هات اسپات نصب کن برو سایتای اونجوری درس میشه ..
کیون لقت سینجول (sm118)
درست شد
مرسی از اشترم و رضا آرین (sm10)
(sm29)نقل قول:
هادی پاکزاد خودکشی کرده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان: از دوران نوجوانی خواننده هایی مثل رضا صادقی و محسن چاوشی را خیلی دوست داشتم و همیشه عمق احساسی که در صدا و اشعار ایشان بود، تحت تاثیرم قرار می داد. همیشه به موسیقی هیپ هاپ علاقه داشتم و موسیقی گروه هایی مانند «وستلایف» را دنبال می کردم اما شاخص ترین خواننده داخلی که با تک تک آثارش زندگی کردم و به رفاقت با ایشان افتخار می کنم، یاسر بختیاری (یاس) است. ایشان بزرگترین الگو برای من هستند چون برای شعور مخاطب و مردم احترام قائل هستند و برای ساختن کارهایشان واقعا زحمت می کشند. همینطور از لحاظ فکر هنری و اجرا در سبک خودشان بی نظیرند. یاس برای من یک الگو و یک برادر است و برای من در این سال ها زحمات زیادی کشیده و با جسارت می توانم بگویم که تمام فعالیت های هنری ام را مدیون او هستم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گریه میکنی سد هارو پر کنی
لبخند میزنی منو ترور کنی ... (sm50)
لوموند فرانسه
خبر بسته بودن جادههههههه ... (sm50)
می دونستین اگه یه نفر تو تلگرام بلاکت کنه ! اگه پروفایلت رو دیلت کنی دوباره نصب کنی ! دیگه بلاک نیستی (sm120)
بگین می دونستم با جفت پا میرم تو شیکمتون (sm2)
نایبرئیس کمیته ملی المپیک در ادامه این مصاحبه درباره شایعات حضور همجنسگراها در فوتبال و فوتسال خاطرنشان کرد: بعضی از موضوعات در ورزش بوده و این موضوع هم مربوط به گذشته است. نمیدانم برخی افراد با چه هدفی دوباره آن را باب میکنند. متأسفانه تا پیشرفتی حاصل میشود چنین صحبتهایی صورت میگیرد. تمام بازیکنان فوتبال و فوتسال معاینه پزشکی می شوند و پرونده دارند. در واقع همه کسانی که در ورزش قهرمانی کار میکنند شناسنامه دارند.
نه حالشو نداشتم برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم مثه من دستور زبانت ضعیفه بد منظورو میرسونی . اره همونه امیر(sm29)
واقعا شاهکاری از قرن 21 هستی تو (sm2)نقل قول:
دعوت مهران مديري از محسن چاوشي براي حضور در تلويزيون در برنامه دورهمي.
- حالا بايد دستگاهي رو كه بعضيا ادعا ميكنند چاوشي باهاش صداشو عوض ميكنه هم براي ورود به صداوسيما آفيش كنند.
- چاوشي يه بار تو فرودگاه دنبال زنش ميگشته ميره به مسئول پيج ميگه: «من دستگام همرام نيست، بيزحمت همسرمو برام پيج كنيد».
- چاوشي صداي تقتق كفشاش هم مال خودش نيست و يه دستگاه تو پاشنههاش جاساز كرده.
- از اين دستگاها كه صدا رو شبيه چاوشي ميكنه چرا نيست تو بازار؟ منم ميخوام اينجوري بخونم. فرمول كوكاكولاست كه كسي بهش دسترسي نداره؟
- فحش ندين، چاوشي بعد از رستاك حلاج و بالاتر از محسن نامجو خواننده محبوب منه. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]nassiri
وقتشه اونی که بلاکم کرده بود رو حسابش رو بزارم کف دستش (sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی پاک زاد (sm77)
به صدای من گوش نه کن موسیقیِ زرد داره . . . (sm81)
تو برا جملات سوالی تم علامت سوال نمیزاری برا همین سردرگم شدمنقل قول:
(sm2)
طبل هارو بی فاصله میکوبم
مغزم پر از زنجیر زن میشه
شهری که دور از تو عزادار
آماده ی مشکی شدن میشه ... (sm50)
توریست ... (sm50)
تا رد میشی یه پاریس به هم میریزی
بازم محو تماشات شدن گردشگرا ... (sm50)
تا قبل از اکتشافت این جهان دیدن داشت ... (sm50)
کریستی ... (sm178)
بین من و تو حتی یه آه فاصله نیست
پاک کن اشکام از این گونه های خیس ... (sm50)
به همین سادگیا نیست (sm50)
(sm172)
بارون و چتر و کوچه همدستن
تا ما به هم نزدیکتر باشیم ... (sm50)