شخصي نزد امام امد و گفت: اي امام عرضي دارم
امام فرمودند: عرضت را بگو
گفت:٨٧ سانت
امام فرمودند: عرضت مناسب است
نمایش نسخه قابل چاپ
شخصي نزد امام امد و گفت: اي امام عرضي دارم
امام فرمودند: عرضت را بگو
گفت:٨٧ سانت
امام فرمودند: عرضت مناسب است
فقط یه ایرانی میتونه یه جمله با 19فعل بسازه ...........
داشتم
میرفتم
دیدم
گرفت
نشست
گفتم
بذار
بپرسم
ببینم
میاد
نمیاد
دیدم
میگه
نمیخوام
بیام
بذار
برم
بگیرم
بخوابم ...
نه فاعلي نه مفعولي نه قيدي نه صفتی! یکی بخواد اینو به انگلیسی ترجمه کنه ک بدبخت میشه :|
جونم ما ایرانیا
(sm70)تفاوت سختی گیتارو پیانو رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به این فروشنده های حجم دهنده آلت ؛ بعد طرف چنان با صدای نازش با کلی عشوه گفت الو جانم بفرمایید ! که درجا گفتم مرسی خانوم خودش بزرگ شد
اصن صداش شفا بود(sm49)
گفت و گوي دو دختر
- ميگم نرگس فرق سرچ با دانلود چيه؟؟
+ فرق خاصي نداره سرچ مال تبلته ولي دانلود مال لپ تاپه :|
- خوب معني دوتاشون چي ميشه؟؟
+ فکر کنم همون اينترنت خودمون باشه
- واي نرگس تو مخ کامپيوتري ممنون عزيزم
تایپیک احمد وند نمی خواد پایین بیاد (sm2)
(sm98)
سیتجول جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MysticThumbs 3.1.1
کسی این نرم افزارو با کرک کامل داره ؟
سیتجول؟ منظورت آواتاره؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن باران بهاران فصل خون است
بزن باران كه صخرا لاله گون است
(sm50)
(sm13)
شمال حتی هوایِ شرجی اش هم احساساتت را قلقلک می دهد!
عجیب است برایم
که چرا همه ی مردم شمال شاعر نیستند!
که چرا همه سخنانی بکر خلق نمی کنند!
آنجا که حتی هوا هم بکر است
من امروز و فردا دریا را می سرایم!
خوش به حالِ آنان که هر روزشان دریاست...
(sm50) من 2 سال آخر هنرستان رو از کنار دریا میرفتم مدرسه..اینطرفشم کوه جنگلی بود.. سر صبح اصن یه وضعی بود اول صبحی.. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی تو راه برگشت نبردت تو جنگل کیونت بزاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Adele - Never Gonna Leave You(sm50)در نگاه اول سادست ولی ملودی پیچیده ای داره
نه جنگل لب دریا نبود که یه کم اونور تر بود (sm70) اونجا کسی کیون نداشت بهم حرف بزنه از همشون درشت تر بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد عااالینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشتن از همچین جایی و رفتن به مدرسه واقعا اراده میخواد
خوش به حالت که هر روزت دریاست:))
برو یره دست بالا دست هست (sm70)نقل قول:
(sm59)نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الان دیگه اونجا نیستم (sm50)الانم زیاد دریا نمیرم..دریا رو خلوت دوس دارم..شلوغه و پر از لاشی بازی :|نقل قول:
ممر خر است
برا چی چیس؟نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
ولی صب زودش اینطوری نیست:)) خلوتِ خلوت...آبیِ بی انتها:))
(sm50)مخلصنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این سر تا اون سر چادر زدن باونقل قول:
من شنیدن تو اون جنگلا غول بلوط هست (sm2)
دیدی مثلا می ری تو پوشه عکس ها یه پیش نمایش کوچیک ازش نشون میده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این واسه برنامه های دیگه هم این کارو می کنه ..مثلا من نزدیک 5000 تا فایل 3 بعدی تو هاردم دارم ..این نشونش میده تو پوشش به صورت پیش نمایش ..نباس واسه پیدا کردن یه میز
مثلا 100 تا فایلو بگردم
خوار هاردتو می مایه این برنامهنقل قول:
باو نیاز دارم بهش ...من یه سری میز دارم حدود 150 تا ..! هر کدوم نزدیک 1 دقیقه طول می کشه تا نرم افزار بازشون کنه ..همین جوری نگا می کنم ..هر کدوم می خوام بر می دارم می زارم تو کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران که دریا نداره(sm120)
یه عکس از هر میز بگیر بذار تو فولدرش درست میشهنقل قول:
. .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت فقط همین 150 تاست ؟ (sm2)نقل قول:
همه جاش که ازون چادرا نداره!نقل قول:
ولی عباس معصومی چیزِ دیگه ای میگه ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند ... چه سخت است قصه ی عادت ......نقل قول:
کاملا درستِ(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته صحیح است
ارور 522 واسه شما هم میاد؟؟؟