Band of Brothers
خو اینو چی بهترین سریال دنیاس ..
نمایش نسخه قابل چاپ
Band of Brothers
خو اینو چی بهترین سریال دنیاس ..
اینم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصن فلک حسرت هست ؟ الوووووووو
غیر اینا قشنگ دیدی معرفی کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم بابا نمودی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم کاوه خوبه
آره داره پلی میشه دلمو نزد ..
سینجول یه دانگل شبکه usbخریدم برای سیستم
کارکرد اینا چجوریه
صب کن باس برم میام ..
به کی پخ کردی نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو بریکینگ بدم دیدی غیر پلانها بگو
بابا صندوق پره دهنم سرویس شد هی باس پاک کنم واسا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایستادم زود باشنقل قول:
فلک باشه ها تبدیلی نباشه
من یه عمر به در بسته میزنم .. (sm50)
همینه فرستادم براش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین ترک آلبوم .. (sm50)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
اسی اهنگ حس البوم کاوه رو گوش کن نکته داره برات
اینترو اهنگ 10
Chris Isaak - Wicked Games
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلش چیه !?؟!
کارکردش میتونی 2 تا سیستم رو بی سیم شبکه کنی دیگه ..
به فوکم ..
(sm2)ابرومون رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی لینکنقل قول:
نه منظورم کلا این دستگاهه از لحاظ دریافت سیگنال و این چیزا
بستگی به مدلش داره خب ..نقل قول:
تا 150 مگابیت سرعتشه ..
من خودم استفاده نکردم ..
میزنی به Usb فک کنم یه شناسه میده که با لپ تاپ و گوشی اینا بهش وصل میشی دیگه ..
عجب گوسفندی هستی باز نفهمیدینقل قول:
(sm74)
خو وقتی میگی دریافت سیگنال اون بنده خدا یه محدوده فرکانس بیسیم داره دیگه ..
2.4GHz~2.4835GHz
نوفهمه ..
فیلم قصه ها قشنگ بود بخصوص قسمت پایانیش پیمان معادی و باران کوثری تو ماشین
فقط نمیدونم این همون نسخه جشنواره اس ؟ یک و نیم ساعت بود سانسور نشده ایا ؟چون اگر این فقط همین بود این وحشیای تندرو به چی این فیلم گیر داده بودن دو تا کلام میگه پسره تو تظاهرات دستگیر شده زندانه یجا هم میگه دانشجوی ستاره دار
افسار خیلی خوبه کلا کوالیتی کار بالاس .. (sm74)
موزن میکس و مسترش زد بالا دیوس .. (sm59)
فقط مشکلم با ترجیع بنده دیوس ..
اهنگش با اناتما هم تو البوم هست ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
(sm3)
هنوزم از رو نرفته (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
سیروانم صدای خام انریکه داشت (sm120)
کاوه دیگه واقعا نمیگنجید (sm120)
چشب وقت کنم شب گوش میکنمنقل قول:
حالا نکتش چی هست بگو اینجا نامحرم نیست(sm120)
امیر و سینجول واقعاً دمتون گرم (sm10)
کمک بزرگی کردین