یاد اون برنامه نود افتادم (sm2) اکسپت اند فولو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد اون برنامه نود افتادم (sm2) اکسپت اند فولو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اصلیش دو تا nn دارهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فالووراشو ببین دیگه(sm120)
مرسی رسول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو بده همون میلاد سلیقه من نیست (sm70)
فدا (sm19)نقل قول:
زنده باد همه بروزا (sm111)
نمیدونستم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو روحت از تو بعید بود رفتی صفحه تقلبی(sm2)
381 هزارتا فالور داره
این یارو کیه هی باهاش(sm120)
الی قاپشو زدن(sm2)
برم یه چایی دم کن به به (sm173)
حیف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سری کاستای قدیمی دارم با دل ادم بازی میکنن (sm127) ... ارزش موسیقی ... (sm25)
هوسم کرد منم رفتم درست کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چایی دم کردن های من فرق داره دوستان در جریان هستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد آمد با دل جویی
گفتا با من
تنها منشین
برخیزو ببین
گل های خندان صحرایی را
(sm172)
مونیکا بلوچی اصلیتش ایتالیایی هست یه عده اسکل میگفتن ایرانیه (sm172)
نوش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام رسمی..
همون شب گفتم با این قطعه فضای البومو معرفی کرده.. (sm172)
آلبوم استرسی که کاوه تو the ways بود کجا این کجا!!!(sm77) فقط بیگانه و بدرود حس و حال اون آلبومو دارن که بیگانه رو هم قبلا داده بود بیرون(sm25)
بچه ها اتو مو با حالت دهنده های مو به جز حالاتای بیشتر دقیقا چه فرقی داره ؟
چرا قیمت اتو مو بعضیاش از حالت دهنده بیشتره ؟
صحنه زیاد داره ؟نقل قول:
میشه با خانواده دید ؟
(sm54)
گروههاي چهارگانه بدحجابان
گروه اول مانکنهاي رنگ و روغن زده مامور. اينها از بيبيسي و صداي آمريکا و مراکز صهيونيستي
و بهائيت و فراماسونري حقوق ميگيرند که بيايند در خيابانها بزک کنند :│
گروه دوم بيماران رواني هستند :│
گروه سوم هم بيمار هستند :│
گروه چهارم هم مقلّدها هستند. :│
سجاد افشاریان با انتشار پستی در اینستاگرام خود از آغاز پخش خندوانه خبر داد.
وی نوشت: "جلسه ايده پردازى خندوانه؛ فصل سوم منتظر یک عالمه اتفاق هاى جذاب و هيجان انگيز باشيد همونطور كه رامبد جون دل،
توى پيجش توضيح داده گروه توليد داره تمام تلاشش رو مى كنه كه برنامه از اواسط اسفند مهمون خونه ها و چشم هاى شما باشه."
الی حس شبیه کارای مدرن تاکینگه (sm120) منظورت این بود ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
یکی دو مورد صحنه داره ولی نه زیاد آنچنانینقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا منظورم این بود فیلمش مالی نیست اکشنش مثل فیلم های هندیه ! من به زور تا آخر نگاه کردم
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا !!! خانم منشی جزو صهیونیست ها بوده ما نمی دونستیم ! خدا رحم کرد باهاش دوست نشدم (sm2)
(sm77) حس ؟ کدوم کار ؟ چه منظوری ؟ توضیح بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه گیریت تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد مث بز خبردار وایستادی دیگرون کشف کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) ینی حس رو شبیه کارای مدرن تاکینگ خونده ؟ (sm77)نقل قول:
بهله
کاوه آفاق ! مدرن تاکینگ ! مگه میشه مگه داریم ؟!
بزار گوش بدم ببینم چه کرده وای به حالش
خدا واقن رحم کرد (sm2)نقل قول:
دوست بشی که چی بشه(sm59)
بقول یارو اول پول بعد قدرت بعد زن
پول داشته باشی فقط باید اشاره کنی کدوم دختر رو میخای..
باز از اون طرفم هست.دله دیگه نمیشه کاریش کرد(sm50)
با رسم شکل ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که عکس چشات تو چشمامه
دستات تو دستامه از تو نمیشه گذشت