یه تیکه از مصاحبه موزن که من خودم تا حالا نشنیده بودم گوش بدین وای وای وای ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تیکه از مصاحبه موزن که من خودم تا حالا نشنیده بودم گوش بدین وای وای وای ..
دو روزه قفلم رو افسار (sm50)
الان لینک میدم ..
صداش قشنگ خماره لامصب .. (sm228)
بیایان صدای خام موزنه ها من خودم نشنیده بودم نمیدونم چرا ..
وای وای وای .. (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
این صدا واسه یه مصاحبه قدیمیه معلوم نیست از کجا اوردن انگلا
این عکسم بچسون تنگش .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کردن از سایت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm2)عجب داستانی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا هم سوژه عجیبی شده! چند روز دیگه اعلام میکنن کار خود شهریار بوده و روی یه کاغذ نوشته بوده گذاشته بوده لای دیوار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم علیشاپور چه فضای جالبی داره (sm50)
ممنونم میلاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریکینگ بدو سینک میکنن این فیلمای ایرانیو چجور اچ دی میزنن
چقدر جو داده
تو 2 روز کل ایرانا گشتن یعنی (sm70)
آهنگساز آلبوم آن سیاه افسونکار ایشون هستن
(sm172)فردا دانگل میرسه خدا کنه اذیت نکنه خسیسی کردم ارزونترینشو گرفتم
نه اخه واقن کیفیتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا واسه صاحبش حفظش کنه ! میگن بهترین نوازنه ی کمانچه است ! احسان نی زن رو تو جیبش می کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)(sm88)
دلم نمیاد با پونز بزنم سوراخ میشه.چیکا کنم؟(sm172)
یه بارم خیرتون به ما بخوره باوا(sm120)
عکس مهستی اگه دارید بدین خو.خودم نیافتم(sm172)
(sm2)
جووووووووووووووون بازم از این عکسا بزار (sm127)(sm19)
کدوم مثلن؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ندیدی به اینا میگی خوب
بعدم رو دی وی دی مگه اچ دی نمیشه؟؟
پاسخ خواننده افسار به نقدها درباره اشتباهش در ثبت نام شاعر اثر
+ احتمالا شاعر اثر از نام مستعار برای خود استفاده کرده است
+ پسر شهریا عذرخواهی چاوشی را به گرمی پذیرفت
(sm70)دیوث من روزی 5 گیگ میدانلودم چجور خوب ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فیلمای ایرانی از این میگیریم کیفیتش خوبه از دی وی دی بهتره من خودم چن تا دی وی دی دارم اصن اینجور نیس کیفیتش
نه نمیشه نهایت همون dvdrip
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه ..
رفت واسه دانلود (sm19)
خوب واسه همون گفت!نقل قول:
چجور میشه از دی وی دی بهتر باشه مگه از رو اون نمیزنه؟؟ (sm120)
ببین من مثلن جدایی رو ری شده از دیوی دی ایران زدم بد نبود ولی از یه سایت خارجی هم گرفتم واسه اون وریا زمین تا اسمون کیفیت فرق داشت
چسب نواری بی رنگ بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد فقط استاد خارکن (sm118)
به به چه کرده استاد نگار خارکن (sm50)
با علی قمصری همکاری داشته - علی قمصری دشمن سینا سرلک به حساب میاد پس با این حساب که الان سرلک با چاوشی کار میکنه باید استاد خارکن رو تحریم کنید (sm120)
چاوشی کیه ؟؟؟ نمی شناسمش (sm2)نقل قول:
دقیقا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد نگار خارکن فقط (sm127)(sm19)نقل قول:
کمانچه زدنش سوز کمانچه زدن های استاد کلهر رو داره (sm50)
احسان نی زن رو تو جیب راست مانتوش می کنهنقل قول:
احسان نی زن که عضو جایی نیست اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم نوازنده ی کمانچه است مثلا (sm120)نقل قول: