(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هنو اپلود نکرده هر چن ثانیه کلیک میکنی یه حجم میده
نوازندگی نوازنده هایی که تو موسیقی سنتی کار میکنن خیلی با بقیه فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستاگرامش جواب کامنت هارو رو میده (sm19)
Solace
بچه ها اگه اینو دیدید بگید ارزش دیدن داره یا نه ?
میلاد ازت نمیگذرم چرا اینو معرفی کردی ؟؟؟؟ (sm81)
الان تو استاد خوش خواب رو به من معرفی کردی من حرفی زدم (sm120)
فاک مای هارت (sm74)
جدا حرف نداره (sm111)
(sm30)
دهنش سرویس (sm30)
حرفی ندارم (sm74)
تا کشفیات بعدی خواهشا پایگاه رسمی رو به لجن نکش
این چرا انقدر خوشگله لامصب (sm81) من اینو میخوام (sm81)
لامصب این پروفایلش چایی می طلبه (sm59)
آقا اینجا کسی بختیاری هست؟
فقط سکوت (sm50)
هاو سه ران له سوز ئازیز سوزیام له سوز ئازیز
من له شور ده رد ئازیز ، من له شور ده رد
له به س من کیشام ئازیز
هناسان سه رد شراره ی ئاگر وی وی
ژه گه ردون ده رد
هاو سه ران ده ردم ، ده ردم
له سه ر تا وه پا
آی ده ردم، آی ده ردم
ئالوده ده ردم
مه جنون سوخته ی بیاوان گه ردم
(دوستان سوختم از سوز عزیز ، از شور عزیز ، من از شور درد
آنقدر کشیدم نفسهای سرد از شراره های آتش گردون پر از درد
چاره دردم کنید، سر تا پا آلوده دردم
مثل مجنون سوخته در بیابان سرگردانم)
همچین جواهری توی موسیقی بوده و استاد صفاریان مجرد مونده (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان هم نشدیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عجب چیزی هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
من بجای صفاریان باشم همین فردا نه همین امشب میرم دستبوسی و خاستگاری (sm19) هرچی هم درمورد موسیقی سنتی گفتم توبه می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
کاوه آفاق ـ همهمه (sm19)
امین تولدت مبارک (sm19)(sm10)
این احتمالا صفاریان نیست ؟؟؟ (sm30)
اوه شت ! چیلتر شدیم (sm59)
فدات (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودی با این زنیکهنقل قول:
اینقدر لینک های عکس های اینو گذاشت تا چیزمون کردن
من بی تقصیرم (sm2)
hd نیس رزولوشن رو 1280 * 720 میزارن فقط همین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رزول dvd 720 * 576 هس تیبدیل میکنه به 720 ..
میدونم - واسه خنده گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرُ دیروز گذاشتم به الی هم گفتم بزنه صفحه اول ولی خب ماتحتش گشادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول گلنار دیوث خیلی زده بالا بی شوخی یه دکتر برو (sm10)
امین جان تولدت مبارک(sm10)
من خیلی وقته میام اینجا و تو رو به عنوان یکی از فرهیختگان مجمع قبول دارم.(sm19)
امیدوارم تو سال جدید زندگیت سال خوبی داشته باشی.
الی عشقم یه عکس جدید گذاشته یعنی جیگر(sm127)پاهاشم انداخته بیرون(sm59)با اون کلاه خواستنیتر شده(sm19)
نقش او در دل چه زیبا مینشست
سنگ دل آیینه ی ما میشکست ... (sm50)