هر دوش کار امیر فاخر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر دوش کار امیر فاخر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناصر خان جسارت نباشه ولی فرخ نژاد حالم عوض میشه رو خونده بود تو فیلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا دوست نداشتم تمام کارها رو اشکان دباغ ساخته باشه حیف که اختلاف مهشید با پسر بابک بیات حل نشده و آلبومی که سالهاست آماده ست و منتشر نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگم اومد و رفت ولی من خوب یادمه از روزی که شادمهر از ایران خارج شد و فضای مجازی جون گرفت همیشه شادمهر هر کاری ساخت و منتشر کرد توش یه حرف و نقدی بود
کارهایی که خودشم میسازه میاد و اون روز من بازم میدونم اینجا بازم ناراضی خواهیم داشت
قطعا همینجوره... بعضیا ب آهنگایی مثل تقدیر و سبب هم ایراد میگرفتتد از این ب بعد هم همین برنامست چ خودش بسازه چ نسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم چرا این سری شادمهر هیچ کاری تو آلبوم ابی نداره.... با اون چندتا آهنگ خوبی ک شادمهر واسه ابی ساخت من فکر میکردم این سری هم یکی دوتا کار از شادمهر باشه تو آلبوم جدید.... شاید ی اختلافی بینشون ب وجود اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نگو اگه مثلا محسن یگانه یا حمید عسکری از شادمهر ایده میگیرن خواننده درست حسابی نیستنقل قول:
ضمن اینکه شادمهر اصلا ایده نگرفته از اون اشخاصی که گفتم کاملا ملودی رو کپی کرده ازشون !
من اینارو میگم نه اینگه شادمهر رو بکوبم
فقط برا اینکه متوجه باشید حقایق چی هست
نه اختلافی که اصلا ندارن بر عکس دوستای خیلی خوبی هم هستن ولی تصمیم کلی بر این بوده تازه صادق نوجوکی هم کار داشته با ابی یه آلبوم کامل با بابک بیات هم داره اما هیچکدوم فعلا که قرار نیست پخش بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر چرا باید تو آلبوم ابی باشه! به نظرم سینا پارسیان و وحید پویان و ایمنی باید تو آلبوم ابی میبودن!فعلا به هر راهی که میره ادامه بدینش(sm2)