اوهوم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوهوم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
پیشنهاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره چرا اینستا رو میبندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن ـت رو چند حدس زده بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟ (sm192)
چند پست پیش رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوندم ...
حال و احوالت چطوره؟
خيلي خوب بود ايشالا عروسي شماهااااااااااااااااااا (sm19)نقل قول:
خاله دوماد شاباش داد ، نگرفت (sm54)
چطوری رفیق؟ ..گلی به جمالت بازم مرامت شوما یاد مایی (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسی میشه گرفت ؟ حداقل باید یه 30~20 تومنی نقد داشته باشی (sm54)نقل قول:
شب جومعه هم تا یکی را پیدا نکنم ، هر شب ناله من کنم(sm59)
به دلایل زیاد بسته باشه بهتره ...!!! هر وقت خواستی بگو تا باز کنمنقل قول:
یه عکس توی اوج خستگیم گذاشتم براش ، زده 32 .... من گفتم اون عکس رو میزنه 40 50 ...!!!