چِرا فوتبالیستا گُل میزَنَن میبَرَنِشون 90
من گُل میزَنَم میبَرَنم کلانتری!
مال ما خار داره؟!؟!؟!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چِرا فوتبالیستا گُل میزَنَن میبَرَنِشون 90
من گُل میزَنَم میبَرَنم کلانتری!
مال ما خار داره؟!؟!؟!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم پیمان هستی؟
مغز مثله مــ.مه میمونه، اگه ازش استفاده کنی و کار بکشی ازش، بزرگ و قدرتمندتر میشه و موجب افتخاره...
.
.
.
.
.
.
اما اگه ازش استفاده نکنی کوچیک میمونه و موجب خجالت و سرافکندگیه..
(متخصص بخش گوش و حلق و مــ.مه)
من یه بار تو جاده مشهد به طبس یه گوشه دور افتاده
که پرنده پر نمیزد، حدود 1300 کیلومتر دور از خونه !
.
.
.
.
.
.
یه سیگار روشن کردم رفیق صمیمی بابام منو دید
دختر همسایه بقیه هر روز میاد خونشون میره اتاق پسره رو تمیز میکنه غذا میزاره خوشحالش میکنه اینم ماله ما ، همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه برای دو سال پیشه ... از اون موقع تا الان کل سیستم رو عوض کردم ، چه برسه به هاردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسالمت آمیز دوست نداره ... هارد بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
با این جک اصن حالم زیر و رو شد...اون پنجاه تارم بریز صندوق صدقه (sm30)(sm70)
پسر بابام ... شما چند تا پیمان میشناسی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادو من ک جای اون نیستم..در هر صورت بیارش خونه سوال کن شاید هارد دوس داشت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان زیاد میشناسمنقل قول:
تو پیمان بابلی هستی؟