زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم عزیزم نیازی نیست یاداوری کنی (sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم عزیزم نیازی نیست یاداوری کنی (sm134)
این خودرو توانست طی ۲۵ روز رانندگی بهطور متوسط ۲.۸۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر بسوزاند. هوندا ادعا میکند توانسته رکوردی با عنوان “پایینترین مصرف سوخت در پیمایش تمام ۲۴ کشور اتحادیه اروپا (بین همه خودروها)” را در کتاب رکوردهای گینس بهدست آورده است. این رکورد بهطور قابلتوجهی بهتر از ۳.۸ لیتر در صد کیلومتری است که برای تورر اعلامشده بود.
(sm88)
چه خبره تویِ این تاپیک؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر این وعده وعید بیخود میده اگه بخور بود همینجا میخورد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود روزت بخیر ; )نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم بد نیستم : ))
خبر سلامتیِ همه ی با جنبه هاییون (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودرو موفق به پوشش ۱۵۰۰ کیلومتر با یکبار سوختگیری شد(sm172)
به بابام میگم بیل گیتس و زاکبرک هم از دانشگاه انصراف دادن ولی موفقن . . . . میگه نکبت اونا از هاروارد انصراف دادن نه از پیام نور شاسکول آباد(sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بتونی از خرس مو بکنی اما از من نمیتونی واسه این کار چیزی بسلفی (sm2)
ولی خب تلاشت ستودنی بود (sm2)(sm127)
همش 160 تومان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رو مال رفیقم شیخ عظمی نظر نرم
فدا بشم (sm127)
بیا و این یه هفته آخر تحریمش کن ، اصن در راستای برابری حقوقو زنان و مردان خودتو بزن به پــ.ریودی (sm2)نقل قول:
رسول فقط وعده بعید میده ؛ به خانوم منشی هم تو اون نامه کذاییش از همین وعده بعیدا داد که دختره از دستش فرار کرد (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)
دهن سرویسا همتون یاد گرفتینا (sm70)
نقل قول:
سلام آتی ، گل دخترمون خوبه؟
خبر داری کم پیدا شدی؟ (sm10)
پ.ن از صبح تا میام چهارتا پست بزارم یکی میاد یه کاری داره منو با خودش میبره ، یا خودم میرم یه جایی ،از وقتی که از 5 دیقه بعدیم خبر نرم اصن قسمت نیس پست بزارم (sm2)
امروز رفته بودم شهردارى واسه انجام كار ساختمانى كارمنده پرسيد :
مالكي يا مملوك ؟
وكيلي يا موكل؟
موجرى يا مستاجر؟
منم گفتم الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب
گفت:یعنی چی آقا (تو دلش میگفت دیووووث)
گفتم: مگه اين فرازى از دعاى جوشن كبير نبود؟ (تو دلم گفتم مادر کــ.صته)
هيچي ديگه كلا پرونده بايگاني شد
شنبه هم قرار برم دادگاه
واسه پاره اى توضيحات :))))))
دلم میخواد زمین دهن وا کنه...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
بذارم دهنش
تو حرم رو یه ویلچر نشستم خستگیم دراد....
بعدش که خستگیم درومد پاشدم گفتم اخیش خدایا شکرت....
آقا چشمت روز بد نبینه مردم فکر کردن شفا پیدا کردم مث زامبیا لباسامو تیکه پاره کردن،
الان کسی شورت نداره بهم قرض بده؟....
دختره 12 سالشه اومده تو سايت دکتر زيبايي کامنت گذاشته : چطوري ميتونم بدون عمل لبامو برجسته کنم؟ مامانش اومده زيرش نوشته: . . . . چند بار که با دمپايي ابري بزنم تو دهنت برجسته ميشه
یه ﺑﺎﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ " ﺍﻟﮕﻮ " ﺷﺪﻡ ... . . . . . . . . . . . . . . . . ﮐﻼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺑﺎ ﺧﺎﮎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﺪ... ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻫﻤﻮﻥ " ﺩﺭﺱ ﻋﺒﺮﺕ " بمونم
ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻫﻨﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯽﺷﻪ؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﻮﺭِ ﻫﻨﺪ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻣﯽﺍﻓﺘﻪ ﺗﻮﯼ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ !....
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺻﻒ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﮏ ﺩﺧﺘﺮﻩ با پسره دعواش شد. دختره گفت: ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻓﺮﻭﺧﺘﻦ ﺍﺯ ﺩﻩ ﺍﻭﻣﺪﻥ اینجا ادعاشونم میشه!!! پسره هم گفت: ﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺍﻭﻣﺪ ﺷﻬﺮ، ﮔﻠﻪ ما ﺑﯽ ﭼﻮﭘﻮﻥ ﻣﻮﻧﺪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﯿﻢ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ ! . . . ﻣﯿﮕﻦ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﮏ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺷﺘﻪ به پسره ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ شاباش میداده و همه مردم هم با دسمال اون وسط میرقصیدن!!!!!
شیخی ولیمه گرفت
وهمه ی طرفدارانش رادعوت کرد
اطعمه فراوان بود که برق رفت.یکی گفت که تا آمدن برق همه مشغول دست زدن شوند تا مبادا کسی سفره را هاپولی کند. صدای کف زدن بلند بود که برق آمد. چشم همه به سفره افتاد که غارت شده بود شیخ گفت ما که همگی دست میزدیم؛ نکند جنیان سفره را غارت کرده اند! رئیس اجنه ظاهر گشت و گفت: شما هریک با یک دستتان به گردنتان میزدید و با دست دیگر غذاها را درشکمتان میریختید آنوقت تقصیرش را میاندازید گردن اجنه ؟! یکی از قلندران فرزانه گفت اینان در این کار ید طولایی دارند. سالهاست که با یکدست بر سر و سینه میزنند و با دست دیگر جیب خلایق خالی میکنند و میگویند اجنبی برد!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسرمون (sm10)
شکر بد نیستم تو چطوری؟
درگیرِ این عروس دومادم بدجور پول لازمن (sm172)
هیچ کس هم کتابارو نمیخره (sm74)
ازفانتزیای بعداز مرگم اینه که روحم بتونه تو هر شرایط و پوزیشنی به همهتجــ.اوز جــ.نسی کنه !!!
پس دعای طول عمر کنین برام (sm70)
شکر پس (sm10)نقل قول:
کم بد نیستم .
کدوم عروس دومادا؟
چی کار داری میکنی واسشون کتاب میفروشی پول جمع شه؟
بهتره یاد بگیریم که وقتی میگیم مردم یه مشت گوسفندن این خیال به ذهنمون متبادر نشه که ما از اون گوسفندا جدا هستیم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آقازادهها دارن به هم اسمس ميدن: اندكى صبر دلار نزديك است
نقل قول:
ندیده بودی تاپیکشو زدم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم به راه بلوری هستم ، چرا دو فتست اصن فیلم خوب نمیاد باووو کلافه شدیم بی فیلمی ، من که دارم 2000 به پایین دان میکنم تا فیلم خوب بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو که میدونی من فقط همینجا هستم ، جای دیگه نمیرم .
مرسی از نیت خیرت ، آرزومندم شرایطشون برای شروع زندگی مشترک جور بشه (sm10)
رفیقم جوری داد میزد مرگ بر اسراییل...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
در گوشش گفتم کــ.سکش کــ.ونت که نذاشتن ما اومدیم تیکه ببینیم..
تازه یادش اومد قضیه چی بود وگرنه تا فردا خاهر گلوش و میگــ.ایید..
منم منتظرمنقل قول:
کیفیت پایین نمیگیرم حداقل 720
من یه چنتا فیلم گرفتم ولی اصن حسش نی ببینم (sm25)
شاید این هفته بیاید شاید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی فیلم جدید اومده همه از دم چرند و پرند ، اصن میگن یکی از بندای توافق 5 بعلاوه 1 اینه که هالیوود دیگه فیلم خوب نسازه (sm2)
شرکت گلنار صابونی با طرح لامپ طراحی کرده به اسم :
" گلامپ "
.
.
.
.
.
.
که نه زنونست نه مردونه !!
اسپرته ...........
میفهمی ؟؟؟
اسپرت !!
پ.ن بشخصه کشته مرده این واژه اسپرتم ، راحت ترین راه برای فروختن جنس مردونه به خانومای محترمه هستش (sm2)
ینی چیییینقل قول:
اصن کی توافق خواست؟؟؟(sm2)
فکر میکنی جان کری چرا داره هی میندازه عقب ، چون نمیتونه ظریف رو راضی بکنه که از خیر این بند بگذره ، دعوا فقط سر همینه ، بقیه همش شایعست (sm70)نقل قول:
اون موگرینی اسمشو دقسق نمیدونم ولی همون زنه اصن اون روز سر همین قضیه گفت پس بریم خونه هامون به هالیوود بگیم فیلم جواد ظریف و کاترین اشتون رو تمام صحنه هاش بسازیم دیگه ، که ظریف گفت هیچوقت یه ایرانی رو تهدید نکن ، اصن اصل قضیه سر این بوده اما خود سانسوری کردن یه چی دیگه به ما گفتن (sm70)
من فقط میدونم میشه گرونی رو تحمل کرد ولی فیلم بد رو نه(sm2)نقل قول:
فرهنگستان ادب فارسی اعلام نمود
زین پس بجای ضرب المثل قدیمی
شتر با بارش گم میشود
مردم از (( دکل با چاهش گم میشود ))
استفاده نمایند
ﻭﻗﺘﻲ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺭﺋﻴﺲ ﮐﺎﺭﺧﻮﻧﻪ ﻱ ﺩﻭﻍ ﺁﺑﻌﻠﻲ ﺍﺳﻤﺶ ﻋﻠﻲ، ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻬﻢ
ﺧﻮﺭﺩ
.
.
.
.
.
.
ﺷﻤﺎﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﺨﻮﺭﻳﺪ ﺩﻭﻏﺸﻮ
ﻣﺮﺗﻴﮑﻪ ﻻﺷــ.ﻲ
ﺍﺯﺩﻳﺸﺐ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﻤﻴﺒﺮﻩ ﻋﺼﻦ
نيم رخ كــ.ون گوريل هم كه باشي
.
.
.
.
.
تو ايران ميتوني با "بنز "
مُخ بزني!!!!!!!!...
(اينو ديشب تو اندرزگو متوجه شدم)
چند روزه میرم بدنسازی بجای آهنگ خارجی ، جواد يساري میزارن تو باشگاه !!!
.
.
.
..
.
.
.
.
.
همش فک میکنم بجای عضله ، سیبیلام داره درمیاد !! :|
پ.ن آرمین (sm70)
نقل قول:
برا ما جان جوانی ابی رو میذارن (sm172) آخه چه ربطی به ورزش داره (sm172)
هیچوقت یک ایرانی رو تهدید نکنید، چون او شیشه نوشابه دارد !(sm172)