یه عده یادمه از انتخاب هم ایراد بنی اسرائیلی گرفته بودن...
اگه این ویدیو رو میداد سینارت تقریبآ حل بود... اما همیشه یه عده حتی از شاهکارهایی مثل انتخاب هم ایراد میگیرن... اینش اونه... اونش اینه...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عده یادمه از انتخاب هم ایراد بنی اسرائیلی گرفته بودن...
اگه این ویدیو رو میداد سینارت تقریبآ حل بود... اما همیشه یه عده حتی از شاهکارهایی مثل انتخاب هم ایراد میگیرن... اینش اونه... اونش اینه...
منوتو وارث دردیم
واسه یه لحظه آرامش
ما هرکاری بگی کردیم(sm74)
صدای شادمهر عالیه (sm127)
آهنگسازیشم عالی ولی خدایی شعرش با اینکه مفهموم داره قابلیت تحریر زدنای شادمهر خصوصا روی اوج رو نداشت
و اینکه کاش کلمه "ماندیم" رو عامیانه ترش میکرد و "موندیم" میخوند
دوست داشتم این آهنگ خیلی زودتر از اینا منتشر میشد
فک کنم رادیو جوان لینک اهنگهای تلگرامش هم به سایتش وصله واسه همین امارش میره بالا
با اینکه آرزو هامون به خواب و رویا محدوده
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده
این تیکه از آهنگ حال و هوای آلبوم مسافر رو داره(sm81)
منم حرف امیرو قبول دارم اما اگه سایت رتبه بالای گوگل باشه و ادرس ثابت باشه و همیشگی که بتونه سئو بشه و توی گوگل بالا اومده باشه توی یک ماه میتونه همچین آماری بگیره اونم تو یک ماه چون بقیه سایت ها بوق نیستن که همه برن تو یه سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همه سایتا رو داری میبری زیر سوال با این حرفاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا موسیقی نه ولی سایتایی ایرانی درایم که بازدیدشون میلیونیه
برادر امار رادیو جوان فیک اندر فیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخته درکش براتون؟
آهنگ هم متوسط بود
باز بهتر از فقط با تو عشقم بود
کلا روی حرفم هستم که شادمهر صداش خیلی فرسوده شده و از طرفی هم زیاد دیگه دل به اهنگ نمیده ..
ولی بازم شنیدن اهنگ جدید از شادمهر لذت بخشه
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm120)
هم ترانش عالی بود هم کار شادمهر،فک کنم بعد انتخاب و رابطه یه موزیک شادمهر انقد بهم نچسبیده بود،ویدیوشم خوب بود بنظرم زیاد پیچیده نبود و ساده ولی مفهوم میرسوند.صداش که شنیدم یهو یاد کارای قدیمش افتادم
فکر کنم دلیل خاصی داشته از گذاشتن این پستنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ثانیه صدای شادمهر به نیما علامه شباهت کوچولو پیدا میکنه
3:07 تا 3:11 آهنگ وارث رو گوش کنید
تو کامنتای رادیو جوانم میخوندم یه عده هم همینو گفته بودن،یکی گفته بود ضعیف ترین کار شادمهر(sm77)یکی گفته بود خیلی ضعیف و... خلاصه اینکه من از موسیقی خوشم نیاد میگم خوشم نیومده و تمام این میشه نظرم،ولی اینکه بیاد کسی بگه ضعیف بنظرم حرف ناروایی چون در حد شنونده عادی نیست بخواد موزیک نقد کنه بگه مقوا!یا لذت میبری یا نمیبری همین و گفتن نظرت هم محترمه البته بدون تیکه پرونی و توهین
جوک نگو داداش..شادمهر با این صدای پخته میگی صداش فرسوده شده؟؟ اینم از اون حرفا بودانقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر 4 تا ادم بیکار از کی تا حالا مهم شده(sm70)
انقدر چرت و پرت شنیدین عادت کردین توانایی درک و فهم این کارو ندارین
در ضمن اینم شاهکار نبود یک کار خیلی معمولی بود از شادمهر که یک خط و مشی بده به بقیه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی منفجر نشده گویا (sm2)
دفعه اول ملودی چقدر تو ذوقم زد اما بار دوم بهتر شد (sm120)
ساختار و فرم کلی آهنگ جالبه هیچ کدوم از آهنگای چند سال اخیرش این مدلی نبوده
اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم کار کاره خوبی بود ولی شادمهر انتظارات را از خودش برده بالا با ترانه هایی مثل سبب و تقدیر و انتخاب و... برای همین شاید این ترانه را بعضیا دوست نداشته باشند و مهمترین دلیلش ب نظر من این بود ک کار یه کاره اجتماعی بود ک کمتر تو خواننده ها خونده میشه و اینکه گوش ما ب ترانه های عاشقانه عادت کرده..ولی در کل ی کاره خوب و تمیز از شادمهر شنیدیم.
(sm50)
با اینکه توی تقویم من و تو جز زمستون نیست
با اینکه زندگی کردن تو این شرایط آسون نیست
با اینکه آرزو هامون به خواب و رویا محدوده
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده
خیلی قشنگه .. (sm74)
سلام پیمان جان رفته رفته اهنگ داره جذاب تر میشه هر چی گوش میدم بیشتر تشنه اهنگ میشم دفعه اول خوشم نیومد ولی الان بار پنجاهم که گوش میدم بازم خسته نشدم چیه جریان به نظرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه آهنگای شادمهر همین خاصیتو دارند..باید چندبار گوش کنی تا بتونی در موردش قضاوت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه بغض مون کهنه ست
با اینکه سفره مون پُر نیست
با اینکه خستگی های ما قابل تصور نیست
با اینکه تو شبامون نشونه از چراغی نیست
تا میتونی تحمل کن که خورشید اتفاقی نیست
(sm50)
در مورد همین آهنگ همون بار اول گوش دادم خوشم اومد .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد از شما ک طرفدار یه خواننده دیگه هستید ولی میاید منصفانه نظر میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد روش فکر کنه میگم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هاشمی هم که آهنگُ شیر کرده اما بعیده تجربه کن باشه، پس این چی بود؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد تنظیم یه ترک دیگه رو هم بهش داده (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا در این حدم مث اون نیست اصلا به نظر من شباهتی نداره (sm77)
یه راهنمایی بکنم تو تنظیمایی که برای دیگران انجام داده بگرد
با آهنگای شادمهر زیاد خاطره دارم .. شادمهرو دوست دارم ولی خب از بعضی آهنگاشم خوشم نمیاد .. از چاوشی هم همین طور اونم بعضی از آهنگاشو دوست ندارم و قشنگ هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از حق نباید گذشت .. شاید بهتره بگم همین آهنگ نسبت به بعضی از آهنگای خواننده ای که تو امضاء زدم خیلی قشنگ تر و بالاتره (sm50)
در کل گفتم مث بعضیا نیستم از روی تعصب حتی اگه بدترین و ضعیف ترین آهنگم باشه الکی بگم آره قشنگه ..
13 باره دارم پلی میکنم یه حس غریبی تو صداش هست اینو دوست دارم .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی حسین جان؟ (sm176)
من دو بار بیشتر گوش ندادم هنوز.. با توجه به فضا و محتوای آهنگ دفعه اول نپسندیدم
اما مثلا رویای ما و یه دختر را یادمه همون بار اول خوشم اومده بود
فقط با تو عشقم هم همینطور (sm120)
فضای این آهنگ یک مقدار خاصه به نظرم از اون کارایی که نیاز به زمان داره تا بتونی باهاش ارتباط برقرار بکنی، باید بارها شنید تا ترانه ملکه ذهن آدم بشه و برات جا بیفته
این لعنتی لیبل یوتیوب میاد رو ویدئو خیلی رو مخه پدسگ (sm3)
ایول داری داداش(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت .. (sm127)نقل قول:
فقط من موندم فاز اون ک گفت مقوا چیه(sm120)
شادمهر در کارنامه ش آثار ترانه محور و کلام محور همیشه داشته ولی تو اونها موسیقی تا این اندازه به حاشیه نرفته بود
ای کاش برای شنیده شدن هرچه بهتر ترانه و توجه بیشتر شنونده به کلام نقش موسیقی را به اینصورت محسوس کم رنگ نمیکرد (sm169)
نزدیک محرمه شادمهر هم یه روضه خونده مناسب باشه واسه ایام در پیش رو - هر جوری هم که حساب کنی کار فوق العاده ضعیف تشریف داره حتی دیگه الان تازه کارا هم از این مدل آهنگا نمیخونن - البته تعصب بیجا و الکی و این که بیایین بگین انفجار در راه هم خودش یه فاز جداست که من نمیدونم فاز شما از گفتن این حرف چی بودنقل قول:
شادمهر رو بیخیال یاسر محمودی رو بچسبنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آهنگ توپی خونده (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه راضیم ازش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میلاد کلا خودشم مقوا تشریف داره به خاطر همینم ارادت خاصی به مقوا داره (sm2) بخوای حساب کنی 70 درصد حرفاش درسته 30 درصد دیگه شم ریده اینجوری .. (sm2)نقل قول:
(sm2) (sm151) (sm234)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز خیلی خوبی داره آدم دلش میخواد هی ریپِلی کنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عنقدر نخند هادی تو هم یاسر رو پلی کن (sm70)