کاور منظورم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاور منظورم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان بهترین روش دانلود از یوتیوب چطوریه ؟
با ای دی ام نمیتونم دانلود کنم
کادر دانلود ای دی ام میاد ولی دانلود نمیکنه
قبل از آدرس یوتیوب ss بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش کل آلبومو همینطور خونده باشه خیلی باحاله (sm2)
من همانی هستم که تیم سیزدهم جدول را از آقای فتحاللهزاده تحویل گرفتم. مگر استقلال در زمان آقای فتح الله زاده سیزدهم جدول نبود. اینها در زمان کی بود؟ می گویم ما و هیچ وقت هم نمی گویم من. آن سالی که شرایط استقلال بحرانی بود مگر ما نیامدیم تیم را جام حذفی قهرمان کردیم تیمی که لیگ را از دست داده بود. بعد هم جام را بردیم خانه آقای پورحیدری. مگر وقتی قهرمان شدیم مگر نگفتیم اینجا سهم حجازی و فیروز کریمی استاد من هست. مگر من بعد از بازی با کره نگفتم ما مقصر هستیم. اگر اتفاقی بیفتد مسئولیت این تیم با من است. مگر آن زمان که استقلال قهرمان شد من رفتم از پله ها بالا که عکس بگیرم(sm70)
ولی انصافا اینو راست میگه (sm70)
مگه گفتم کیونیه ؟(sm120)نقل قول:
چون تو حدس زدی خوشگله منم گفتم شاید کیونی هم باشه که همش فرضیاته (sm120)
فک کنم یه چند تایی ریمیکس آهنگ تا ابد داشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اضافه خود آهنگ که ریمیکسه (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن جفتمونو سرویس می کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بههههههه کتمن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 امتیاز (sm79)(sm70)
اگه قندشکن داری برو convertercc