گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست (sm85)
نمایش نسخه قابل چاپ
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست (sm85)
یا حضرت مولانا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متفرق شو آغا متفرق شو والا خودم فارغتون میکنم ها(sm132)
وقتی با هم دعوا میکنین ( با همتونم ) خو من مجبور میشم یه جوری فضا رو عوض کنم دیه(sm59)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صلوات بفرستین
روی همدیکه رو ببوسید با هم دوست باشید
به هم کمک کنید نه اینکه با هم دعوا کنید
تمام
این که توهین نبود انتقاد بود همچین اسم توهین میاری انگار فحش ناموسی شنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شغل توهین کردی به شهرستان توهین کردی الله وکیلی چیز خاصی نگفت صابر خیلی صبوره من بودم انقدر صبر به خرج نمیدادم
به جای این کارا من یه پیشنهاد دارم برات الان بشینی تو ماشینت بری بام ولنجک هوایی عوض کن همشهری یه نخ سیگارم بزن اگر میکشی (sm10)
نا سلامتی رفتی بورلی هیلز دیدی من اگر رفته بودم بورلی هیلز از جامعه مجازی تا آخر عمر خداحافظی می کردم....(sm2)
مارلبرو گلد تاچ پیشنهاد میشه
مخصوصا با آهنگ جدید محسن (sm50)