با jet audio بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با jet audio بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شاخه شد 417
(sm50)کاری نداره یه دکمه ریپ یه دکمه اپ 150 گیگ فضا دارم
سایت که موردی نداره من سرویسم جوریه که سرعت اپم کمه من 128 گرفتم دانم 9 مگه ولی اپم جالب نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها برای اتصال کانکشنی هم مودم باید کانفینگ بشه؟
امیر اگه میتونی یکم توضیح پخ کن داغون شدم از دست این نت
بزار الان میفرستم برات
دلیلی نداره کانکشنی
مگه تفاوتی داره؟
فرستادم پیام رو
ولی خب اگه مثلا برای نصب یه نرم افزار یا کلا یک دقیقه نخوای نت وصل باشه چی؟؟؟
اره رو همون تصویر کوچیک که شبیه مانیتوره کلیک میکنم کانکشن میاد میزنم دیسکانکت
لحظه موعود رسید
اقا میخوام این دانگلو نصب کنم میگه ستاپ اجرا نمیشه چون توسط ادمین بلاک شده !
حالا من با چی اینکارو کردم یادم نمیاد ،چه کنم
نمیتونم از ارور عکس بگیرم چون میره تو محیط حالت استند بای پرینت اسکرین عمل نمیکنه
(sm2)اشترم کم مونده بود وسط اپ قط کنم ها این دانگلو میخوام وصل کنم این دم و دستگاه مودمو باز کنم ببرم اون ور
سینجول کجایی ورپریده
میخوام نرم افزارشو نصب کنم ارور میده مورد اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه
صبح روز سه شنبه حسن روحانی با سید علی خامنه ای جهت رایزنی درباره رد صلاحیتهای گسترده اصلاحطلبان و اعتدالیون تشکیل جلسه داده است. ..
به گزارش خبرنگار «سحام»، دیدار حسن روحانی با« ولی فقیه» در ساعت ۱۱ صبح صورت گرفته و روحانی خواستار مداخله ی آیت الله خامنه ای در بررسی رد صلاحیتهای گسترده توسط هیئتهای نظارت شده است.
بر اساس این گزارش،سید علی خامنهای ضمن رد درخواست حسن روحانی بر اجرای آنچه که «قانون» خوانده و توسط شورای نگهبان در حال اعمال است، تاکید نموده است. همچنین وی به حسن روحانی توصیه کرده که در کار شورای نگهبان دخالت نکند تا «مسیر قانونی» انجام شود.
در ادامه این گزارش آمده است که با اعلام نتایج رد صلاحیت گسترده اصلاحطلبان توسط شورای نگهبان، ستاد اصلاح طلبان در تهران که ریاست آن را «علی صوفی» بر عهده داشته، عملا تعطیل گردیده و سایر احزاب اصلاحطلب نیز فعالیت انتخاباتی خود را به حالت تعلیق درآوردهاند.
(sm172) ای بابا یکی کمک کنه
الی اینو ببین ..
درایور چی نصب میکنی خو برا وین 10 گرفتی یا نه اصا ..
رو نیست که سنگ پا قزوینه (sm120)نقل قول:
یافتم توی بز همیشه چپه میگی
(sm155) خو درس شد دیگه من رفتم ..
نقل قول:
احمق بت گفتم درایورت برا ویندوز 10 نیست بلوک کرده نرم افزارو نمیفهمی دیه ..
(sm2) درایور ویندوز 7 رو فک کنم رف رو وین 10 نصب کنه بلوگ شده بود ..
حامد نیک پی - هر نفس (sm50)
اینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف نه عارف (sm2)
استاد اندی جون عشق منه (sm127) با مرامه(sm19) با محبته(sm19) یه پارچه آقاست (sm127) منو یادش نرفته (sm74)(sm120) مثه تو نامردا عظما نیست (sm39)(sm120)
نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برای 10 بده
امشب ساعت 9 : گلدن استیت - کلیولند - شبکه ورزش با 48 ساعت تاخیر
له شدن تخت و تاج پادشاه زیر پاهای استیپ دیدن داره(sm120)
استیپ 35 امتیاز - لبرون 16 امتیاز !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عودِ میلاد درخشانی (sm50)
(sm172)
گول اینو خوردم
(sm140)(sm60)
روز تویی روزه تویی
حاصل دریوزه تویی
آب تویی کوزه تویی
آب ده اینبار مرا
قطره تویی بحر تویی
لطف تویی قهر تویی
قند تویی زهر تویی
بیش میازار مرا
(sm1)
Delam Gerefteh, Pt3
من به زمین و آسمون دست رفاقت نمیدم
دست رفاقت نمیدم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm35)پولم حروم شد
(sm54)واکینگ فصل بعدم 16 قسمته
همچنان افسار (sm50)
نههههح (sm1)