غزل شاکری خواننده س ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
غزل شاکری خواننده س ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم . یه کلیپی درست کردن با عکسای فیلم شهرزاد نوشته singer : ghazal shakeri صداشم قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مگادث اومد
چندتا قطعه بیشتر کار نکرده، چندتا برای فیلم بابا عزیز خونده، اینم یه کار دیگه شِنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی همین اهنگ بوده رو کلیپ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر چه عمری ای سیه مو چون موی تو آشفته ام
درون سینه ، قصه ی این آشفتگی بنهفته ام
ز شرم عشق اگر به ره ببینمت
ندانم ، چگونه از برابر تو بگذرم من
نه می دهد دلم رضا که بگذرم ز عشقت
نه طاقتی که در رخ تو بنگرم من
اگر چه عمری ای سیه مو چون موی توآشفته ام ....
درون سینه ، قصه ی این آشفتگی بنهفته ام
دل را به مهرت وعده دادم
دیدم دیوانه تر شد . . .
گفتم حدیث آشنایی
دیدم بیگانه تر شد . . . . .
بادل نگویم دیگر این افسانه ها را
باور ندارد قصه ی مهر و وفا را
مگر تو از برای دل قصه ی وفا بگویی
به قصه چون شد آشنا ، غصه ی مرا بگویی
اگر چه عمری ای سیه مو چون موی تو آشفته ام ،
درون سینه قصه ی این آشفتگی بنهفته ام
زشرم عشق اگر به ره ببینمت
ندانم چگو.نه از برابر تو بگذرم ، من
نه می دهد دلم رضا که بگذرم ، زعشقت
نه طاقتی که در رخ تو بنگرم من
ورزشگاه امجدیه ، تشییع پیکر رضا احدی
واقعا اون عکس سلفی رو بعدا میخوان با چه عنوانی مثلا پست کنن ؟
(sm30)شیم لس
یه قسمت مدرن فمیلی رو دیدم جالب بود خوشم اومد (sm2)
خواهش، این دوتا هم مال فیلم بابا عزیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم زحمت کشیدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش.نقل قول:
مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی «چی چکا» به آهنگسازی و خوانندگی ناصر منتظری توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در شهر کتاب فرشته برگزار می شود. مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی «چی چکا» با به آهنگسازی و خوانندگی ناصر منتظری ساعت 17 تا 19 پنجشنبه اول بهمن ماه توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در شهر کتاب فرشته برگزار می شود. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلا خداداد، بازیگر خوش چهره سینمای ایران در کنار همسرش دکتر سرکارات (متخصص جراحی فک و صورت) و فرزندشان
(sm2)
امیر جون میخوام فیلم ترسناک ببینم کدومو پیشنهاد میکنی حسابی از ترس ب...نم به خودم ؟ (sm120)
The Ring 2002
An American Haunting 2005
The Grudge 2004
الی تو بگو ! من شنیدم The Ring خوبه (sm120)
اینم امتیاز خوبی داره
ای که تویی همه کسم
بی تو میگیره نفسم
(sm50)
کسانی که نظام را قبول ندارند رأی بدهند، نه اینکه کسی که نظام را قبول ندارد بفرستند مجلس (sm81)
یه بچه 5 ساله همچین حرفی میزنه اخه
عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو
عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو
(sm50)
نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام
عمر دوباره منی تو رو واسه نفس میخوام
(sm172)
امین جان تولدت مبارک به امید شادکامی و بهروزی (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3تا از فک پایین کشیدم یه طرف دوباره دندون دراورد در این حد بگم که دهنت گا...سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دیوث کجایی بیا این 25 تومنو زنده کن خطر تو کجایی مفسد
بریم Spectre... (sm27)
خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلوان
ممنونم عزیزم سلامت باشی (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان مشکلو بگو ببینم چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کارت شبکه وایرلس usb گرفتم اصن فعال نمیشه کانکشن ضربدر قرمز نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دیشو نصب کردم اون ورم مودم و روتر وصلن منم در به در شبکه
در ادامه انتقادها به آکادمی اسکار جورج کلونی هم آکادمی علوم و هنرهای سینمایی را متهم کرده است که "در جهت غلط حرکت میکند و عملکرد اسکار قبلا بهتر بوده است."
صدای همه در اومده امسال (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کلیک میکنی روش کلیک راست چی داره ؟ پسوورد نداری ؟
چرا بحث اینه که اصن این ضربدر قرمز از روش نمیره که بره شبکه ها رو سرچ کنه لیست کنه بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا منم تبریک میگم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
خیلی مودب و باشخصیت هستی، پاینده باشی (sm10)
من یه مودم دارم بعد با روتری که بش وصل کردم وایرلس میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که قطه چون مودم اینجا وصله میرم میزنم اونجا همه چی اوکی اینجا این لامصب فعال نمیشه
هر چیم میگردم درایور 10 نداره