قبل عید منتظر آهنگسازی خودش باشید...
نمایش نسخه قابل چاپ
قبل عید منتظر آهنگسازی خودش باشید...
آره بعضیاش تنظیمم خودشه البته بازم میگم لابلای این کارها کارهای آماده ی دیگه ای هم داره ترتیب پخش مشخص نشده هنوز اما احتمال داره کار بعدی کار خودش باشه بازم میگم شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش کارای دیگشم با قربانپور و شیرالی باشه نه ایمین و پارسیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر کارها با قربانپوره خوشبختانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداراشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانپور باز یه درکی از شادمهر داره میدونه چی میخوادنقل قول:
پارسیان ول معطله فکر میکنم این بشرو هم رادیو جوان کرده باشه تو پاچه شادمهر
به جایی رسیدیم که میگیم شادمهر اگه قربان پور کار کنه براش خوبه
زیبا نیست ؟
ما داریم راجب کسایی که این چند سال اخیر براش کار ساختن صحبت میکنیم مثل وحید پویان سینا پارسیان و حسین قربانپور هر وقت گفتیم نسبت به خود شادمهر و علیرضا افکاری اینا بهترن بعد شما به جایی برسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارهای ساخته شده ی خودشم میاد بعد همین امثال شماها قبل از لذت بردن اول میرن بگردن ببین از چیزی کاور شده یا نه تا همین چند سال قبل همه ی این رفتارها رو خودم به شخصه دیدم از هوادارا
(خیلی جو اینجا مسمومه متاسفانه از هر حرفی یه برداشت بی ربط میشه)
این کار اخر قربانپور قابل قبوله
اگر جایی دیدی که من از کارهای شادمهر انتقاد کردم ( تو فروم نسل شادمهر از اهنگ آینده انتقاد کردم ) اون وقت این حرف رو بزننقل قول:
اول طرف مقابلت را بشناس بعد قضاوت کن دوست عزیز :)
موافقم که جو اینجا مسمومه، نه بخاطر انتقاد از شادمهر ، بخاطر تعریف های بیجا از شادمهر ، بخاطر خیلی مسائل دیگه ، بیشتر از این بحث کردن فایده ای نداره ،
موفق باشید