خواستم الان جواب بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. چی رو دانلود نکردم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خواستم الان جواب بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. چی رو دانلود نکردم ؟
یه سری آهنگ هایی که از گوگوش و داریوش و ابی و باقی یِ کار درستا روی صفحه یا نوار به صورت مجموعه یِ 2 یا 4 آهنگ منتشر شده
رو کمپانی یِ دیوث اومده 14 تراک پشت هم کرده توی 1 سی دی . . . این قدر همه یِ 14 تراک فوقِ عالین که مغز من یکی نمی تونه هضم شون کنه . . .
این آهنگا رو باید 1 دونه 1 دونه یا نهایتا 2 تا 2 تا گوش بدم . . .
مثلا فرض کن : آهنگ های برادر جان + طلایه دار + بن بست + خونه یِ داریوش رو پشت سر هم گوش بدی !!!
خب با این وضع پخش موسیقی دیگه کوکائین هم جواب گو نیست . . . (sm50)
حالا باز آلبومای جدید بهتره . . . 4 تا آهنگ ضعیف کنار 4 تا آهنگ قوی . . .
شهرزاد (sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا آهنگ کندو و خالی یِ ابی رو می شد روی صفحه 6 هزار بار گوش داد و حال کرد . . . (sm50)
نه آخه اون چیزی که تو گذاشتی دیشب از یه سایت پیدا کردم .نقل قول:
آرم نت فیلم داره . حالا منتظر این کاربره هستم ببینم میزاره یا نه اگه نذاشت لینکارو ازت می گیرم
بعد حالی کمپانی یِ دیوث اومده 12 تا آهنگ نا بود کننده رو گذاشته بغل هم . . . (sm81)
همینطوره (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]