دیشب حامی اومد تو رادیو 7 (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب حامی اومد تو رادیو 7 (sm19)
چرا دیگه نمیگی " شمالی " پلی شد ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاره هنگامه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدايي
انصافا
الله وكيلي
حال كرديد 90 درصد جايزه ها هموني شد كه گفتم
فقط ترانه سرا رو گفتم بابك كه اين مونا گرفت (sm3)
البته بهترين قطعه ي سال هم رضا يزداني گفتم
بنيامين (sm3)
دو سه شب پيش گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودي
یه روزی امضاتم بود (sm120)نقل قول:
آرههههه يادته ؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هي روزگار
چه دوراني بود
تابستون ميخواستم بيام شمال. جور نشد (sm25)
الان هوای اینجا خییییییییلی خنکه . اوکی کن بیا (sm174)نقل قول:
خواب و خیال زلفت مارا به جنون کشانده ، تیر نگاهت خنجری در قلب من می شکافد
آرام تر راه برو عروسک ، بگذار صحنه آهسته ی اندامت در مغزِ به فساد آلوده ی من طوفان کند
(sm173)