هرچند که ادم خری هستی ولی به هرحال بزرگ مایی... نیمیگیرتم بهت فحش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچند که ادم خری هستی ولی به هرحال بزرگ مایی... نیمیگیرتم بهت فحش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اونم بخاطر این بود که خواستی احساسات ممه دوستیت رو به یوزر من فرافکنی کنی(sm2)نقل قول:
ممتو تیر کن مردکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ننگ ابدی تا ابد بر پیشانیت خواهد ماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم حسین
اگه فحش دادی پاک شد هر چی گفتی آیینه خودتی
ولی جدای از شوخی.. کارت خیلی زشته که میای همه رو تهدید میکنی... خودت که ادم نیستی اما به خاطر گل پسرت یکم ادم باشنقل قول:
بمیر(sm120)نقل قول:
چه ربطی داره ؟ ینی یکی توهین کنه به آدم بگم جوابتو نمیدم چون بورلی هیلز رفتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من خداحافظی نمیکنم
بازم میگم توهین کرد جواب شنید همیننقل قول:
از این به بعد توهین رو با تهدید جواب میدم
شب خوش
تا جایی که من صابرو میشناسم اهل توهین نیست ولی تو اهل تهدید هستی(sm120)نقل قول:
شب خوش
اسطوره میگه:
سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی
ما را ز سر بریده می ترسانی
ما گر زسر بریده می ترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم (sm50)