بهترین کار ابی تو چند سال گذشته همون نوازش بود
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین کار ابی تو چند سال گذشته همون نوازش بود
دقیقا مثل نظر شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین کار شادمهر هم تو چند سال گذشته همون گمت کردم بود(sm120)
این نظر شماست... بهتره بگی از نظر من از نظر بقیه اظهار نظر نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم خوبی نبود واقعا اگه ترانه هارو فاکتور بگیریم
حیف صدای ابی و این ترانه ها که اینجوری با این ملودی ها حروم میشه
هیچی نداشت یعنی هیچی به معنای واقعی :))
همش داد و بیداد الکی و بعضا گوش خراش واقعا :|
رو این ترانه ها افکاری میتونست غوغا کنه ولی حیف که از البوم قبل به مشکل خوردن با هم...
ابی هم اومد و چیز جالبی نشنیدیم
به قول یکی از این اهنگسازا که میگفت ابی رو باید بالا سرش واستی وگرنه نمیتونه الانم نمیشه تا اینجوری پیش میره امیدوار بود بهش
تمام امیدم به موسیقی شادمهره و داریوش و چاوشی ... ( البته بجز همایون و قربانی تو سبک خودشون )
یراحی هم بینظیر داشت جلو میومد ولی کم آورده انگار دیگه . هیچی نداشته یکی دو ساله . چنتا اهنگ اجتماعی خیلی معمولی و چنتا ترک عاشقانه ضعیف...
بار موسیقی رو دوش همین چند نفره . حتی اگه اهنگای معمولی هم بدن باز میشه به اهنگ بعدیشون امیدوار بود برعکس بقیه که کاملا نا امید کننده شدن
ما که کلا به موسیقی بیکلام پناه بردیم از این اوضاع شخمی
به شما هم توصیه میکنم ، بسیار جوابه :)))
دوست عزیز شما که به نظر دیگران خرده می گیری چرا در مورد نظر دیگران در مورد ابی احترام نمیزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم بهتره بگی از نظر من نوازش بهترین بود ، شاید من یه اهنگ دیگه مد نظرم باشه
به همچنین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ابی اونقدرم بد نبود اتفاقا هر چی بیشتر میشنوی بهترم میشه آهنگای جاده های نرفته لاله زار آخرین آهنگ دلم میخاد جهان بدون تو واقعا بی نظیرن تنها نکته نخوردن سبک ترانه ها به ابی هست و گرنه خوبه میشه ازش لذت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها کسی ک میتونه موسیقی الانو از این شخمی بودن دربیاره خود شادمهره البته ب شرطی ک ب خودش بیاد و دل بکار بده
شادمهر بعد گمت کردم تموم شد