(sm2)سهی بیا تلگ
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)سهی بیا تلگ
سهند خوشگل بودی اون زمان یا نه عکس در قندون بودی؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند اسپم نکن ی تیکه برو جلو(sm2)
سهند اگر زشت بود معلم میخواسته دخترها را تنبیه کنه اگر هم خوشگل بودی میخواسته به دخی ها حال بده(sm50)
(sm2)مولایی دوران شما فلک هم میکردن؟
ممنون از کامنتهای محبت آمیزتون(sm19)
مردودی که افتخار بچه ها بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سو...پر ساسان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم خوشگل بودم هم شاگرد ممتاز(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی بگی امشب نود داره ...
آره بابا خیلی بی ناموس تشریق داشتن یه بار یادم میاد یه شیخ اومد سخنرانی کنه برامون داشت ک.س شعر میگفتم بعد خواست از خودش شوخی کنه هی میگفت اینو برعکس کنی چی میشه بعد رسید به خودش گفت شیخ را بر عکس کنی چی میشه یکی از بچه ها گفتش پولاش میریزه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر را جوری زدن خداوکیلی زنگ آخر نمیتونست بره خونه اشون(sm25)
الان جرت داری به بچه های الان چیزی بگی؟ اون روز رفته بودم قنادی توله سگ بچه 8 ساله هم نبود برگشت تو روم با حالت مسخره گفت عمو چه موهای پر پشتی داری(sm50)
میلاد با جا انداختن عبارت تشریف داشتن روح دهخدا و معین رو شاد کردی(sm120)
یعنی از پسر کوچیکه ترامپ هم خوشگل تر بودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یادم میاد بین مدیر و معلما محبوب بودم
(sm2)سهند ازش دوری کن بفهمه خوشگلی معتادت میکنه بعد ترتیبتو میده
(sm30)نقل قول:
الان دیگه کرکو پرم ریخته(sm172)
منم منفور بودم فقط ته کلاس نخاله ها با من مچ بودن(sm50)
شهرت یا محبوبیت؛ بنظر شما کدام بهتر است؟؟؟(sm30)نقل قول:
4 ساله پاکی دارم دیگه هم لواط نمیکنم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو زندگیمون اشتباه کردیم (sm25)(sm25)
ثروتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی فقط سلامتینقل قول:
سلامتی + ثروتنقل قول:
زنده باد دقیقانقل قول:
خاطرات هیچ جذابیتی نداره که این همه با افتخار چسبیدید بهشون
(sm50)
دقیقا مثل احمد جنتی هم سلامتی داره و هم ثروت تازه یه آپشن خفن دیگه هم داره اون بی نهایت بودن سننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم اینقدر ازاین حرفا بزن تا بیان ببرنت(sm25)
(sm2)(sm2)نه بابا حاجی اینا انقدر تو خودشون بدبختی دارن من قراضه را هیچ وقت نمیان دنبالم خطری براشون ندارم.
اینجا تا به بندر خیلی راهه
دریا پر موج و بمبک زیاده
بین آدمای شرطی زندگی کردمو باختم
دلمو زدم به دریا خودمو بی تو شناختم ... (sm118)
خاطرات خوب یادم نمیاد ولی بداش هر روز جلو چشمه و متاسفاته راه جبرانی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی هم یک نوع ثروتهنقل قول:
خاطره بازی واسه ماها نیست ...نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رهبری یه آهنگ خونده میگه تو بهترین رفیقه دنیامیا (sm118)
فاسدتر از زوج چای و سیگار ندیدم در این کره خاکی (sm120)
ساسان اونوقت میگی چرا اینارا فحش میدی الان نتم داغونه اوضاعش
این کشته رو صدا کن
که صدات صدای دریاست
خواستن تو یه دریچه
واسه کشف این معماست ... (sm50)
عجب این روزگار دلسرده با ما(sm50)