اونا از فوتبالیستا بیشترم میگیرن خیلی اوقات (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونا از فوتبالیستا بیشترم میگیرن خیلی اوقات (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 2018 پولی داشته بشیم بریم از نزدیک زیارتشون کنیم مردیم بس که از مانیتور دیدیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیسین بینیم باو... گفتم اگه سری آ نگاه کنم، ترجیح میدم یووه ببره همین (sm120)نقل قول:
فک کنم فقط تو آمریکا اینقد میدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد زد زیر حرفش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2022 شاید با اهل عیال بتونیم بریم قطر (sm120)نقل قول:
رشته دبیرستان ریاضی بود پارسال کنکور ریاضی دادم انتخاب رشته نکردم/ امسال هنر شرکت کردم واسه طراحی صنعتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبود سخت بود یکی 2تا درس
رقابت بین خودمونه (sm120)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
برای رده دهم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]