کاور البوم رو ندارید ببینیم چی به چیه ؟
نه اقا قبول ندارم این قضیه سن اینا رو
هنوزم که هنوزه اگه یکی مثل افکاری براش اهنگ بسازه مطمعن هستم که میترکونه
هنوزم اوج صداش اگه رو حساب کتاب و اصولی باشه شاهکاره
ولی مشکلش اینه که ادم درست حسابی ای کنارش نیست الان که بتونه از صداش استفاده درست بگیره
اره این قضیه اهنگای قدیمی برا همه خواننده ها صدق میکنه . همین شادمهر خودمون هرچی بخونه ما از مسافر و تقدیر و اینا میگیم یا بقیه خواننده ها همینطور ولی خب نسبی باس نگاه کنیم دیگه . من نوازش رو مطمعنم خیلی از ابی بازها هم راضی بودن . نسبت به کارای اخیرش باس در نظر بگیریم دیگه که به نظرم نوازش و ماکت ( !! ) این اخرین باره بهترین اهنگای ابی تو این چند سال اخیر بودن با اختلاف . بعدشم همین خوبه . خود همینایی که اسم بردی هم دیگه جواب نمیدن . همه ما قبول داریم این اساتیدی که گفتی شاهکارایی خلق کردن که تکرار نمیشه ولی کار جدید تاپی ما ندیدیم ازشون تو این چند سال . اگه دیدید شما اسم ببرید ؟ مشکل اینه که همه چی تکراری شده دیگه . هیشکی وقت نمیذاره . حتی اونایی که ازشون توقع هست هم ول کردن . فقر ملودی داره نابود میکنه موسیقی مارو . همه شدن اهنگساز . از همه چیز هم مهمتر همین ملودیه حتی از ترانه و تنظیم . میگم دیگه واقعا امیدی نیست به این موسیقی بجز همون چهار پنج نفری که اسم بردم . یه اهنگ خوبم بیاد اتفاقیه و ادامه دار نیست دیگه
راجع به ترانه هم من ترجیحم یه ترانه سادست . نه عشقم جونم عمرم ولی یه چیز معقول تر
ترانه های روزبه و مقدم رو ترجیح میدم به یغما به طور کلی
این محرابی هم خوب بود وجدانا تازه داشت پخته میشد که بیخیالش شد شادمهر