@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینو جمعش کن از تو سایت
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینو جمعش کن از تو سایت
تو که وضعیتت معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نگاه به وضعیت فلاکت بارت بنداز
تو هم خوب میشی اگه بخوای تو هم میتونی مثه حیوون زندگی نکنی
دمش گرم تا حالا به هر چی میخواستم رسیدم از مال اینو و اونم هم بالا نرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچگی دارم کار میکنم منت هیچ کسی هم بالا سرم نیست
ذات حیوون بودن به مثل شما بودن شرف داره
سوار مال این و اونی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واسه اینه از مال این و اون بالا میری
زندگی حیوونی داشتن برای تو افتخار محسوب میشه
فعلا که مشخص کی داره از مال این و اون بالا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیایی که آدمشا مثل شما هستن
حیوون بودن بهتره
بله کاملاً هم مشخصهنقل قول:
از بس مثه حیوون زندگی کردی ، بیماری ِ خود حیوون پنداری گرفتی
میلاد جان میشه شما جواب ندی؟ خواهش میکنم
اخطار آخر
این بحثو ادامه ندین
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول یه بنده خدایی میگفت ما رو نبین ، ما هم تو رو نمیبینیم !!! اونوقت گفتم عجب جمله ی مزخرفی تف داد ولی حالا این جمله کاربرد داره اینجا
گفتم و بازم میگم هر کی حرفی داره پخ بده و اینجا نیاد
بزارین این سایت بمونه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نگی نگفتی و داری تهدید کنی و 24 ساعته اینجایی و برو پیگیری کن و کمبود داری . یه جوری بهشون بگو با من کاری نداشته باشن یا اینکه پُستایی که تف میدنو پاک کن . ببین بار آخریه که میگما !