مگه داریم اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه داریم اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونشون سوخته گیر دادن به لباس (sm2)
من هنوزه که هنوزه نمیدونم چطور به ما باختن اونم مایی که ۱۰ نفره بودیم باز (sm2)نقل قول:
تازه استودیو های داخلی رو هم به سخره گرفته و با استودیو در ِ پیت ِ هالیوود مقایسه کرده
در حالی که کیفیت استودیو استاد عباس معصومی خیلی بیشتر از اونجاست
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان یوسفی از شدت ناراحتی کیونش کنتاکی شد (sm2) کم مونده بود به بازیکن ازبک فحش بده بگه آخه دیوث به پرسپولیس گل بزنید دیگه (sm2)
اینو قبول دارم ، به شدت هم قبول دارم (sm2)نقل قول:
دیوثیه که نگو (sm2)نقل قول:
پیمان یه بار لُنگ دربی رو باخت ، آخر برنامه با یه نیشخند گفت زندگی ادامه داره (sm2) ینی سوزوند (sm2)
نفت (sm118)
شب خوش (sm10)