آهنگ دلم میخواد ملودیش شبیه کارای افکاریه
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ دلم میخواد ملودیش شبیه کارای افکاریه
به به احوالت حسین جان؟ (sm127)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنتش کنه
نه اونام نمیگن ضعیفه چون ضعیف به نود و نه در صد کارهایی که داره منتشر میشه تو موزیک ما میگن نه این شعرای نو و مدرن و پر مفهوم یغما بحث اینه که گوششون عادت نداره به این سبک پست مدرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ظاهرا جناب یغما و دباغ هم کلاه بردار در اومدن چون آهنگ و ترانه ی دلم میخاد رو چند سال پیش به خواننده ای به نام سهیل محمدی فروختن که اونم الان قسمتی از موزیک ویدیوشو گذاشته توی پیجش
لینکش رو میذاشتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر میکنم اگه صاحب اثر از اجرای اون راضی نباشه میتونه کار رو بده به کسی دیگه(sm55) بازم دقیق نمیدونم
مث چشامی
مث نفس کشیدن شدی برام
هوامی
برو به هرکی پرسید ازت
چرا باهامی ؟
بگو خدامی...
تو یه پناهی
تو مث فرصت آخری
تو ته راهی
واسه ی من که شب دنیامو گرفته
ماهی...
(sm27)
توی پیج همین خواننده توضیح کامل داده شده ضمن اینکه وقتی صاحب اثر کار رو واگذار کنه و پولشو بگیره نمیتونه بازم اون کار رو به یکی دیگه بفروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این اتفاقات اگه راست و حقیقت باشه زیاد تو ایران میوفته!! برای شادمهر هم دوستان عزیزمون از این حرکات زدن :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذران زندگی مارو میکنه... البته فک کنم برعکس گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی؟