مردک میگم اسمشو بگو میگه بزن گوگل(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مردک میگم اسمشو بگو میگه بزن گوگل(sm2)
نرم افزار نیس ..
مگه من سرعت نت نور دارم 700 مگ تو دو دقیقه دانلود کنم تبدیل کنم آپلود کنم ..
فکر کردم نرم افزار(sm120)
نرم افزار هس ولی تحت وب .. (sm120)
زدم با همون رزول 280 مگ .. (sm59)
خوب ادرس بده پس(sm120)
داره کانورت میکنه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسک شکستنی فقط بگو مال منی
میزارمت روی چشمام.نکنه بیوفتی بشکنی
(sm50)
(sm2)
و باز هم کوچه خاطراته بابا اسی و اینبار اثر جاودانه sash
واقعاً چجوری به این فضا رسیده (sm1) سلطان کیبورد بود یه زمانی . آدلانته شاهکار قرنه . حتماً تا زنده یاد نشدین ببینین . خاطراته بسی زیادی دارم ازش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردی که اشک نریزه آدم نیست ... (sm50)
الی پخ کردم ..
بیاین شمام شاد خواستینش ..
280 مگ قسمت 5 استیج ..
(sm2) با سینجول کیفیت رو تجربه کنید ..
امیر بیا سریع یه شات بده ببینم کانورت کرد کیفیتش چطو شده ..
همه اینا به کنار نیشخندهای رضا روحانی به کنار (sm2) دیگه کار از هیز بودن گذشته (sm2)
چقد جالب خب بیا اینو بده
چه کیفیتی چه رزولی چه بیت ریتی میخوای !?؟!
در اینجور موارد باید بگی خب اگه میتونی اگه راست میگی اینو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا اهنگ فاز دار بگید (sm2)
شاد قدیمی یا تکنو (sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm2) زدم برا موبایل 80 مگ شد ..
3gp زدم از 700 مگ رسید به 16 مگ ..
(sm2)
720
290 مگ داره کانورت میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش اسکرین شات ببین حتما باز نگو فلانه ..
سیروان 180پی مسقیم اپارات میدی.ممنون خوشگلم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 1080 رو کانورت میکردم خیلی کیفیتش بهتر میشدا الی خنگ ..
چه فایلی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اوکی ..
الی اونو ول کن از نسخه 1080 دارم ریدیف میکنم ..
اوکی
نسخه دوبله شده ها حواست باشه
از 1080 زدم 240 مگ شده ..
محمد تنگستانی (sm2)
بده دیگه میخام بزارم دان.برم بیرون.(sm93)
240p ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 مگ ..
الی 260 مگ 720p ..
از نسخه 1080 کانورت شده ..
خیلی دلم میخواد ببینم کیفیتش چطو شده امیر کوشی باوو ..
آهان فک کنم بتونم اسکرین شات بگیرم با ترفندی ..
استیج برا خودم زدم دان 100 مگ تست کنم کیفیت چطو میشه ..