چرا باو خودم خیلی از قبل ازش دارم تو استدیو تنهایی میزنه اونایی که تو استدیو خیلی بیشتر میچسبه
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا باو خودم خیلی از قبل ازش دارم تو استدیو تنهایی میزنه اونایی که تو استدیو خیلی بیشتر میچسبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این لینک نمیدونم چیه تو اپلودباز دیدم حجمش کمه بزن ایشالله که خوب چیزی باشه
(sm128)غول اتاق من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عِلـــــــــی (sm74) خوب شد قبل از نصب ویندوز یه سری به انجمن سافت98 زدم... کسپر2013 نصب نمیشه رو 8.1؟ (sm74)
تو چی نصب داری الان؟
یعنی 8.1 هم مثل ویستا رو نصب نرم افزارا مشکل داره؟
نمیدونم
کسپر چیه(sm3) esetنصب کن
Joe Satriani - Satchurated - Live in Montreal - 2012.mp4نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کسپر خیلی خوشوم میه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد نصب نشدنش اطلاعی داری عایا؟
تو با ایست موشکولی نداری؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دارم ایناروو الی تازه به غیر این پوشه 40 50 تا ویدئو دیگه ازش دارم
اینگونه به نظر میرسد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این لینکی که الی داد من دانلود کردم آپدیت 17 تیر هستش... پستای انجمن قدیمی تره... بلکه هم درست شده باشه
همین کنسرت مونترال که لینکشو دادم کاملش پیدا شد میخوای ؟
نود 32 نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه esetنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نه eset آشغاله فقط نود 32 (sm59)
ریدم با این کپی کردن
کسپر در کل 90% امتیاز داره و ایست 70%
تجربه شخصی هم دارم که کسپر بهتر از ایست هستش حداقل (sm25)
چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر 2015 هم اومده و ما هنوز اندر خم 20133ـیم (sm25)
گناه شو از عدم هبوط کن
این شتریه که یروزی جلو در خونت میزاد
F-secure هم خوبه من دارم راضيم
آهان... اوکی نمیدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی هر روز هر روز یوزر پس وارد نمیکنی؟ این کوچکترین فاکتوریه که باعث میشه من از نود32 بدم بیاد
اتفاقا فقط اف سکیور و بیت دیفندر 95%ـن و از کسپر قوی ترن...اما تا حالا استفاده نکردم نمیدونم کلیدش به راحتی گیر میاد یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزت چیه رضا؟ آنتی ویروست؟
ویندوز سون 64 بیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر 2014
8 نصب نکردی؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدی؟!!! یا رایگان گیر آوردی؟(sm128)
من سه چهار ماهي هست دارم مشكلي نداشتم تا حالا
كليدشم يكم هزينه مشكل نداشته باشي همونجا داره مثلا نود روزه ده تومن فكر ميكنم ميارزه
فقط يه نكته كه بايد بگم اين رو كرك و پچ و اين داستانا يكم حساس و بايد بعضي از اين موردا رُاعتماد سازي كني كه شايد تنها نكته ترديد برانگيزش باشه مثلا حتي افزونه كروم اگر از اپ استور نباشه اگر اعتماد ساز نشه پاكش ميكنه
رو سرعتم تاثير زيادي نداره محيط كاربريشم سادست
من هم ايست داشتم هم نورتون هم اواست ولي اينو ترجيح ميدم شخصا ايست هر روز اپديت ميشه ولي باز ضف داره نسبت به اينا
نصب کردم مشکل زیاد داشتنقل قول:
یکیش این بود براش فوتوشاپو خوب نشون نیم داد
کرک شده اس کسپرش
پسر خوبیه در کل (sm59)
منم بايد اين روزا برم رو هشت و يك ديگه (sm111)
نود طبق اخرین ماه این سال ک تست شده خودشو کشیده بالا البته نسخه جدیدش اندپوینت سکوریتی ی جورایی بعد از ی مدت ک اشغال بود الان ی ماهه تو تستا خودشو کشیده بالا
8.1 بنصب یلکه مشکلاتش رفع شده باشه بعد به منم بگو (sm59)نقل قول:
باریکلا... تک خوری خوب نیستا! کرک 2015 هم بیاب (sm59)
الی نتم قطع شد شارژ نداشت کنسرت 2012 رو دارم کلا بیا تو 13 و 14
امیر یوزر صد روزه نودو میدی؟؟
ممنون از توضیحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا 8.1 اپدیت شده بود !!نقل قول:
برا من ورژن فرقی نمی کنه کسپر 2015 تازه اومده اخرای سال نسخه خوبش میاد
2014 نصب کن خوبه
رمز فایل
خب نخــسه trial چی از اکتیویت شده کم نداره؟نقل قول:
چه موشکولایی داشت دیگه؟ (sm74)نقل قول:
لینک 2015ـس که!
خیلی مشکل !نقل قول:
مگه 2015 نمیخواستی ؟
نسخه تخمیهنقل قول: