به دوس دخترم میگم :
قورباغه بالدار دیدی؟؟
میگه عاره
:|
یکی به من بگه من اینو به چه بهونه ای بیارم خونه :((
نمایش نسخه قابل چاپ
به دوس دخترم میگم :
قورباغه بالدار دیدی؟؟
میگه عاره
:|
یکی به من بگه من اینو به چه بهونه ای بیارم خونه :((
اینقد ک.ص این کارمندای بانک تات رو لیس نزن بدبخت !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر ابراهیم تاتلیس
اینو دگ نشنیده بودین دگ :)))))))))))
وقتی یه دختر به یه پسر میگه بیا دوست معمولی باشیم ینی چی؟
1-من دارم به چند نفر میدم واقعن نمیرسم به تو بدم ، ایشالله باشه یه وقت دیگه که سرم خلوت تر باشه
2-تو قیافت ک.یریه من نمی تونم بهت بدم پس همین که گذاشتم اطرافم باشی راضی باش
3-ماشین نداری پس در همین حد کافیه
4- درسته تو خیلی خوشتیپ و خوشگل و پولداری ولی من پولدار از تو سراغ دارم
5- هر وقت رفتی باشگاه بدنسازی بعد بیا گ.ه بخور
محققان در تحقیقی دیگر دریافتند که پسران به هیچ دختری دوست معمولی نمی گویند چون آنها می خواهند همه را ب.کنند و به زشت و زیبا و فقیر رحم نمی کنند
حاژل
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علي دايي در روز اول مدرسه :)))
یه سری کارا هست که باید هیچوقت انجام ندید ، یه کارایی هم هست که باید هیچوقت انجام بدید . ( چه جمله بی معنیی شد )
دسته اول که باید هیچوقت انجام ندیمو می گم، کارایی که که هیچوقت باید انجام بدیمو هر وقت خودم فهمیدم چی به چیه می گم بهتون:
هیچوقت با شنیدن جمله :
دوس پسر قبلیم با خ.ایه بود خودش اومد با بابام آشنا شد .
گول نخورید
هیچوقت بعد از شنیدن جمله:
من رابطه ام با تو جدیه !
خوشحال نشید
هیچوقت به دختری که میگه:
بریز توش من قرص می خورم
اعتماد نکنید
هیچوقت جلوی خنده خود را پس از جمله :
من هزارتا خواستگار دارم نگیرید
هیچوقت
ک.یر هیچ پسری را درون حلقوم خود فرو نکنید ( چون زخم می شه حلقتون حالا بیا درستش کن )
هیچوقت
از گفتن جمله کُ.س ننت به کسی که قصد دارد شما را نصیحت کند
خود داری نکنید
هیچوقت به دختری که می گوید:
من اهل ازدواج نیستم
حتی نگاه هم نکنید ( چون اینا از اونایی که میگن ازدواج دوس دارم بدترن ک.سکشا)
هیچوقت
جلوی گ.وزیدن خود را بخاطر هیچ دختری نگیرید ( هیچ دختری ارزش این را ندارد که شما روده های خود را اذیت کنید )
هیچوقت
روی قول پسری که ل.خت است حساب نکنید
هیچوقت به جمله:
دوستت دارم پسر ها آن هم قبل از س.کس
دلتان را خوش نکنید
هیچوقت به هیچ پسری نگویید:
من برای تو هر کاری می کنم
(چون مجبورتون می کنه بهش ک.ون بدید )
هیچوقت به کسی که می گوید :
من برام صداقت مهم تر از همه چیزه
راستش را نگویید
( چون این آدما از صداقت آدما برای گرفتن آتو استفاده می کنن د.یوثا)
هیچوقت
خوانواده خود را به هیچ دختری یا پسری نفروشید ( ارزش خیار به کیلویی بودنشه ، تک که باشی حتی تو آشغالام غریبی )
هیچوقت
توی سوراخ ک.یر دوس پسرتان فوت نکنید ( چه کاریه خب؟ )
هیچوقت
در هنگامی که ک.یرتان راست است سعی نکنید در توالت فرنگی بشاشید ( یه بار امتحان کردم ریده شد به کل خونمون)
این فیلمایی که توش مهمونا میرن خونواده میشینن بی توجه به شیرینی و میوه و اجیل روی میز
گفت و گو میکنن همش فتوشاپه
یه بار مهمونای ما رفتن
هنوز در رو نبسته بودن
جوری به سمت میوه و شیرنی واجیل حمله شد
که داداش کوچیکم همونجا ضربه مغزی شد خواهرم دستش از شیش نقطه شکست سربابام 15 تا بخیه خورد من ت.خم چپمو از دست دادم
بابابزرگم خدابیامرزه زیر دست و پا موند سکته کرد جادرجا ب.گا رفت .
خلاصه واقعیت خیلی فراتر از اون چیزیه که تو فیلما نشون میدن .
شایعه شده یه گروه پیدا شده
تو خیابون رو صورت دخترا
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دستمال مرطوب میکشن
والا از اسید بدتره
این الهام حمیدی اول غم وغصه بوده بعد دست و پا دراورده .
خار من این چه وضعشه یا همیشه دماغش قرمز یا داره گریع میکنه
یا صورتش فاز غم بکش بیرون از این ژانرررر
5 روز دیگه میام هم آ.بمو میخورید هم ت.خممو
.
.
.
...
.
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
از طرف هندونه
پیشاپیش شب یلداتون مبارک آدم های منحرف
فضای ﻣﺠﺎﺯﯼ ﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
فضای ﻣﺠﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻣ.ﻤﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﮔﺮﭼﻪ ﻭﺟﻮﺩ
ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﺵ ﺩﻧﯿﺎﯾﯿﻪ...
ﺍﻭﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ ... ﻫﻤﺶ چرت و پرته.. ﺍﺻﻠﺶ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ
سلام من جواني هستم ٢٨ ساله كه به علت كمبود دختر در روستا از حدود ١٠ سال پيش با محصولات خودمون شامل خربزه و هندوانه و طالبي با ايجاد يك سوراخ خود ا.رضايي ميكنم.الان كه ميخوام با دختر عمه ام ازدواج كنم هيچ احساسي نسبت بهش ندارم لطفاً بدون اينكه شوخي كنين منو راهنمايي كنين.
(و حالا جوابهاي ملت هميشه در صحنه)
١-شوخي نميكنم كاملاًجدي ميگم خيلي ك.س كشي مادر ك.وني
٢-س.كس با هندوانه؟!فكرتو گ.اييدم
٣- بگو محصول هندوانه و خربزه تو اين ده سال زياد شده نگو تو بارورشون ميكني
٤-من دارم پرتغال ميخورم توش يه دونه دوقلو دراومده نكنه ك.س كش پرتغال هم ميكني و اين بچه تويه؟!
٥-دختر عمه اتو بيار براي من به جاش ده تا طالبي بهت ميدم حالشو ببري
٦-كجايه اين سازمان حمايت از مراتع و جنگلها تا بدم مادرتو ب.گاد
٧- خواهرتو گ.اييدم من امسال يه عالمه خربزه خوردم حالم بده كس كش ميفهمي بد
٨- مسئولين چند تا دختر بفرستين روستاي ايناها تا اين ك.س كش بقيه ميوه هارو نگ.اييده
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یه کمم با من باش مرد!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
همسر میثم بااو!!
یه دختره بهم پیام داده:
.
جلام تو جلد خوکصلی فدات بلم!!!
جی اف می اف ندالی؟؟؟
میثه بلات دوچ صم؟؟؟
بوچ بوچ
.
.
.
.
.
من :l
.
.
.
زنگ زدم وزارت اطلاعات گفتم چندتا کارشناس رمزگشایی بفرستن.
من که خودم احتمال حمله تروریستی رو میدم.
به بعضی از دخترام باس گف :
اظیظم شما اصن جذاب نیستی
ملت یه کم بیش از حد ه.شری و ک.ص لیص تشیف دارن
دیشب دزد اومده خونمون ،
دیده هیچی نداریم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لج کرده ..ر.یده رو موکتمون رفته ک.سکش !
چیکار کنیم بابا نشیم؟
یه سری کار هست باید بکنید که لذت دنیا و آخرتو ببرید :
1 - با دختران خوشگل دوست شوید ( این دخترا اکثرن اجاقشون کوره، بالاخره هر کی یه ایرادی داره دیگه - گل بی عیب فقط منم )
2 - با ج.نده هایی که پول نمی گیرند دوست شوید ( اینا خیلی با مرامن ، اگه مامانم بشن آویزونه شما نمی شن)
3 - فقط با دخترانی که دوستشان دارید س.کس کنید ( اکثرن چون خدا به همه عاشقا ک.یر می زنه ، احتمال باردار شدن کسی که شما دوستش دارید زیره صفره )
4 - با ک.اندوم خداحافظی کنید ( وقتی دختر خوشگل باشه دوستشم داشته باشید نیازی نیست ک.اندوم بزنید ، چون دختره از شما حامله نمی شه اخرشم نصیبه یه پسره ک.ونده پولدار ک.س ننه می شه )
5 - با دخترانی که سابقه اجاق کوری دارند دوست شوید ( اینا خوراکن ، میریزی هر جا بخوای خبری هم از بچه نیست )
برای اینکه پدر نشوید باید چند نکته را رعایت کنید:
1 - با دختران زشت دوست نشوید ( اینارو بوسم کنید حامله می شن د.یوثا )
2 - با ج.نده پولی ها دوست نشوید ( اینا همیشه ا.سپرم تو ر.حمشون هست یه وقت می افته گردن شما )
3 - از س.کس با دخترانی که دوستشان ندارید پرهیز کنید ( اینام زود بار دار می شن ، مجبور می شید بگیریدشون)
4 - حتی به ک.اندوم ها هم اعتماد نکنید ( ک.اندوم که معصوم نیست یه وقت اشتباه می کنه دیگه بی چاره )
5 - با دخترانی که سابقه بارداری دارند دوست نشوید ( اینا سابقه دارن ، آدم سابقه دارم مورد اعتماد نیست )
6 - از دوستی با دخترانی که ب.اسن تخت دارند پرهیز کنید ( این ربطی به بارداری نداره ، همینجوری گفتم ، چون ب.اسن تخت ت.خمیه)
٢٠ ﺳﺎﻟﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ
ﺩﺧﺘﺮ : ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﻣﺎﺩﺭ : ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﯼ ؟
ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﻭﻥ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺶ ﻣ.ﯿﺪﻡ .
ﻣﺎﺩﺭ : ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﻭ ﻓﻘﻂ ﺷﺐ ﺯﻭﺩ ﺑﯿﺎ ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎ ﭘﺴﺮﺵ ﻋﻠﯽ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﺑﯿﺎﺩ
ﻋﻠﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﯿﺎﻡ ﺩﺧﺘﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑ.ﻜﻨﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﺯﻫﻢ ﺧﻮﺷﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪ .
ﺩﺧﺘﺮ : ﻭﺍﯾﯿﯿﯽ ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍﺱ ﻣﯿﮕﯽ ﻣﺎﻣﺎﻥ ؟
ﻣﺎﺩﺭ : ﺍﺭﻩ ﻗﺮﺑﻮﻧﺖ ﺑﺮﻡ ﺟ.ﻨﺪﻩ ﯼ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮﯼ ﻣﻦ ﺳﺮ ﮐ.ﺴﺖ ﺩﻋﻮﺍﺱ ﺗﻮ ﻣﺤﻞ
ﺑﻪ ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﺮﭼﯽ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺳﻮﺳﻦ ﺑﮕﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﮔﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﻋﻠﯽ ﮐ.ﺮﺩﺷﻮ ﻭ ﺳﻮﺳﻦ ﺧﻮﺷﺶ ﺍﻭﻣﺪ
ﯾﻪ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﯿﺎﺩ ﺑ.ﮑﻨﻪ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﻫﻢ ﺍﺷﻨﺎ ﺷﻦ ﺑﻌﺪﺵ ﺑﯿﺎﯾﯿﻦ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ
ﺩﺧﺘﺮ : ﻭﺍﯼ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺟﻮﻥ ﻣﺮﺳﯽ
ﻣﺎﺩﺭ : ﺧﺐ ﺣﺎﻻ ﺑﺮﻭ ﺑﮑﺎﺭﺕ ﺑﺮﺱ ﻓﻘﻂ ﮐ.ﺎﻧﺪﻭﻡ ﯾﺎﺩﺕ ﻧﺮﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﺑ.ﺪﯼ
ﺩﺧﺘﺮ : ﭼﺸﻢ ﻣﺎﻣﺎﻥ . ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻫﺴﺖ ﺍﻣﺸﺐ ؟
ﻣﺎﺩﺭ : ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎﺗﻮ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﺎﻟﻪ ﺯﺭﯼ ﺑﺮﻩ ﺑ.ﮑﻨﺶ ﺍﺧﻪ ﺍﺣﻤﺪ ﺍﻗﺎ ﺷﻮﻫﺮ ﺧﺎﻟﺖ ﻣﺎﻣﻮﺭﯾﺘﻪ ﺩﻟﺶ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺑﺮﻩ ﺑ.ﮑﻨﺶ ﯾﮑﻢ ﺳﺮﺵ ﮔﺮﻡ ﺷﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﻣﻨﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﭘﯿﺶ ﻋﻤﻮ ﻓﺮﺷﺎﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺳ.ﮑﺲ ﮐﻨﯿﻢ ﺳﺎﻟﮕﺮﺩ ﺯﻥ ﻋﻤﻮﺗﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺩﻟﺪﺍﺭﯾﺶ ﺑﺪﻡ
ﺩﺧﺘﺮ : ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺎﻣﺎﻥ
ﻣﺎﺩﺭ : ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺑﺮﻡ ﺧﺪﺍﻓﻆ ﻣﺎﺩﺭ ﺟ.ﻨﺪﻩ
صلواتو که حتما بفرستید
مورد داشتیم دخدره رفته عينک فروشى , ميگه يه عينک آفتابى ميخام ...
فروشنده ميگه اصل ؟؟؟
دخدره ميگه واى ببخشيد
مهسا 22 تهران...
خدایا اینو دیگه شفا نده بذار بخندیم!
این قسمت : #مرد_هوشمند
مردی قصد ازدواج داشت.
مشکل او انتخاب از بین 3 کاندید زن احتمالی بود.
او به هر زن 5000 دلار پول داد تا ببیند هرکدام با آن چه کار میکنند
اولی ظاهرش را کاملا تغییر داد به یک آرایشگاه تجملی رفت آرایش جدید کرد لباسهای جدید و زیبا خرید و به مرد گفت که برای اینکه در نظر او
جذابتر باشد این کارها را کرده است چرا که خیلی دوستش دارد مرد تحت تاثیر قرار گرفت
دومی به خرید هدیه برای مرد پرداخت.برایش یک دست چوب گلف خرید به علاوه ابزار جدید برای کامپیوترش و لباسهای گران قیمتو هنگامی که هدیه ها را به مرد داد گفت که تمام پولش را برای او صرف کرده چراکه خیلی دوستش دارد مرد با ديگر تحت تاثیر قرار گرفت
سومی پولش را در سهام سرمایه گذاری کرد و چند برابر پولی که از مرد گرفته بود عایدش شد او 5000دلار مرد را پس داد و برای بقیه پول
یک حساب مشترک باز کرد و گفت میخواهد برای زندگی آینده شان پس انداز کند چراکه خیلی دوستش دارد واضح است که مرد تحت تاثیر قرار گرفت
او مدت زیادی را به تفکر درباره اینکه هر زن با پول ها چه کار کرده پرداخت و سر انجام
با هر ٣ نفر س.كس كرد
و ولشون كرد
و با يه زنه ديگه كه ك.ونش گنده تر بود ازدواج كرد
نتيجه اخلاقى : ك.يرم تو داستان
وجدان تو همانند ا.سپرمي است كه تلاش ميكند تو را به انسانيت برساند، اما افسوس كه نفس ا.ماره تو مثل ك.اندوم مانع آدم شدن تو ميشود!
شیخ ت.خم الدین ب.یض ابادی
(sm91)
یادمه اولین باری که ش.ق کردم
ر.یدم به خودم از ترس
فک کردم تا اخر عمر اینجوری میمونه
بعد که خوابیدم کلی ذوق کردم
بعضی از این دخترا اینقد خوشکلن که عادم دلش میخواد بره باباشونو ببوسه واس همچین تولیدی ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شما بیشتر به این نظریه عقیده دارین یا بریم ک.ص ننشونو ببوسیم؟؟
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ
ﭘﺴﺮﻩ ﺗﻮ ﺻﻒ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺟﻠﻮﯼ ﺷﻤﺎ
ﻫﺴﺘﻨﺪ ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ :
ﺩﻭ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﺸﮑﻠﯽ
ﻧﺪﺍﺭﻡ ،ﻣﺎ ﺗﻮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺻﻼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﺳﻤﻬﺎ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ!
چند دروغ رایج بین ما ایرانیان :
1- کار که عار نیست !
2- پول که شخصیت نمیاره !
3- فکر کردی چی ، مملکت قانون داره !
4- تلاش بکنی به هر چی بخواهی میرسی !
5- پول چرک کف دسته !
6- بچه ، دختر و پسرش فرقی نمیکنه !
7- بخدا همین الان میخواستم بهت زنگ بزنم !
8- اینجا متعلق به خودتونه !
9- و پر کاربردترین دروغ پشت تلفن " اونم سلام
میرسونه "
جواب پسرها
به سوال حساس دوز دختر داری یا نه؟؟؟
- دوس دختر داری؟
+ نه ( دارم ولی نمی گم تا بتونم مخ تورم بزنم)
+ دارم جدا میشم (اگه قبول کنی همزمان که اونُ می کنم تورم بکنم خیلی خوبه)
+ دارم ولی مشکل داریم (اگه تو بتونی بهم بدی راضی ترم چون اون تکراری شده)
+ تا حالا نداشتم (زود ا.نزالم اگه دیدی زود میاد بزار پای اینکه تا حالا دوس دختر نداشتم)
+ با یکی بودم بهم بدی کرد دیگه با کسی دوست نشدم (من آدم مظلومی هستم که دخترا می تونن منُ اذیت کنن پس اگه تو هم مثل همه دخترا دنبال پسر خر میگردی با من دوست شو و بهم بده)
+ اهل دختر بازی نیستم (معمولن با دخترا دوست نمیشم بیشتر می کنمشون اگه پایه ای خونه رو مکان کنم)
+ فقط اهل ک.ردنم (کُ.س از نزدیک ندیدم)
+ اگه رابطه ج.نسی نبود من سمت هیچ دختری نمیرفتم چون از جنسشون بدم میاد (اصلن نمیدونم دختر چیه به بار کُ.س دیدم فکر کردم قُلکه توش سکه انداختم)
+ آره یه دوس دختر خوشگل دارم (اگه حس می کنی بهتر از دوس دخترمی منُ به دست بیار و بهم بده تا من مال خودت بشم(سخن نویسنده ینی خودم : این نقشه همیشه به ک.یر برخورد می کند))
+ آره (خیلی دوست دارم با یه دختر دوست بشم ولی کسی بهم آمار نمیده)
حالا جواب دخترا به سوال حساس دوز پسر داری یا نه؟؟؟
از اونجایی که دخترا هر کلمشون 200 تا معنی داره مجبورم واسه چند مورد از کلماتی که استفاده می کنن چندتا مورد بنویسم
+ نه (این نه یعنی میدم ولی دوس ندارم تو بدونی)
+ نه (این نه یعنی متاسفانه تا حالا قسمت نشده بدم ولی خیلی دوست دارم)
+ نه (اگه به تو بگم دارم خب تو دیگه باهام دوست نمیشی که. علی و فرهاد و رامین و خشایار واسه تفریحن من دنبال یه کِیس خوب میگردم)
+ نه (میخوام بهت بدم - چون هیچوقت مثل آدم حرفشونُ نمیزنن این مشکلات پیش میاد دیگه همه کلماتشون 200 تامعنی داره)
+ نه (بیا منُ بکن)
+ نه (تازه دادم خسته ام برو سر به سرم نذار)
+ نه (آره دارم)
+ آره دارم (ندارم چون زشتم کسی باهام دوس نمیشه)
+ آره معلومه (ندارم چون پسرا همه دنبال س.کس هستن تو دوستی ولی من دنبال غنی کردن اورانیوم هستم تو دوستی)
+ آره یه دونه دارم (به چند نفر میدم ولی یکیشون برام جدیه بقیه تفریحی هستن)
+ آره یکی تو زندگیم هست (نه بابا کی با من دوست میشه)
+ آره ( نه)
بنابراین هیچ آره ای معنی آره و هیچ نه ای معنی نه نمیده، یعنی این موجودات از کهکشان راه ک.یری پیچیده ترن
سلامتی همه ی کسایی که به عشقشون تا این موقع صبح 04:08 دقیقه هنوز نخوابیدم و دارم واسشون جوک میزارم.
چه کسایی که اسمشون این پایین هست ولی دارن تو ایکس میگردن و انواع روش های کف دستی رو امتحان میکنن.
چه اونایی که اسمشون این پایین هست ولی در اصل خوابیدن و تو خواب دارن یه حوری رو میکنن و یا دارن با شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدشون معاشقه میکنن .
و سلامتی کسایی که فردا میان اینارو میخونن.
من رفتم بخوام بلکه Emma Watson اومد بخوابم (sm27)
Hi
طرف من پیداش شه ، دهنشو سرویس میکنم ، بگو حواسش باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی داری ، نایاب شدی رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SouRena! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا که هستی سلامت باشی (sm127)
(sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته اینجاست طرفای ساعت 3 پیدات شد ، خسته نباشی دلاور (sm70)
امروز 02:57 AM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفه ای
فدات داشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه مهمتر شـــونبولشو (sm70)
من به همون مه سنگین مشکوکم (sm70)نقل قول:
مکانو آماده کرد (sm70)
در خفا بده ببینم عکساشو (sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب هفته ی ک-ی-ر-ی بود
500 هزار تومان ضرر
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی جون دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا اینکه مطمئن بشی جفتشو بلیس (sm70)نقل قول:
خیلی درد داشت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد بار گفتم شل بگیر دردش کمتر میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]