(sm149)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm149)
- (sm50)
واسه شما ولنتاینه واسه ما تاریخ چک(sm168)
دقیق یه ساعته دپم (sm50)
ولنتاین برا کافه ها مثل عید قربان برا قصاباس (sm2)
دلم میخواد پر بگیره ز غصه آزاد بشه
عمری تنها بوده وقتشه دوماد بشه(sm118)
ک ر ب زندگى(sm178)
خيلى نااميد تر و خسته تر و بى حوصله تر از گذشته ام
ى روزى کم ميام، مى گم خدانگهدار(sm88)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وای وای
خدا پدر سی پی وای رو بیامرزه
(sm224)
تقویم باغچه ی ما برگ بهار نداره
جاده ی قصه هامون عطر سوار نداره
شهر بزرگ قصه پنجره هاشو بسته
حتی تو دفتر مشق بابا انار نداره ... (sm81)
خیلی ... تشریف داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا و محسن شادترین و بیخیال ترین آدم های انجمن کاش من مثل شما دنیا به قوزام بود(sm50)
شخصا نمیزارم اون روز بیاد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بابا دنیا دوروزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کیرتت بگیر سپری میشه میره
ما هم سختی زیاد دیدیم
ولی دیگه فهمیدیم غصه فاید نداره هر کاری کنی میاد سراغت
ما هم پاس دادیم به چپیه
من خودم کارم کارگری ساختمان الان 4 ماهه بیکارم
در کنارش سی دی میفروشم خیلیم حال میده
دیگه چاره ای نیست
پس غصه چرا وقتی کاری نمیشه کرد
داداش ما کلا داغونیم از داخل.
نمیتونم بیخیال باشم بخدا نمیشه مگه فقط من یه نفرم آخه.
این دیوث های هیچی ندارم که کل شبکه ها را وقف 22 بهمن کردن.
خیلی روزهای خوبی بود 3 نسل را به فاک اعلاء دادن هر سال هم دارن یاد آوری میکنن، باز بگم بی خیال(sm50)
دیر نیست حضرت عباسی یه 30 سانتی بردارم برم قم(sm81)
چهار ماه خیلی عالیه بخدا جدی میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان جزء سخت کارها و دو شغله ها به حساب میایی
اگر دوسال پشت سرم هیچ فعالیتی نکنی تازه میشی نیمه بیکار
(sm192)
(sm176)دمت گرم یاران خیلی خوب جوابشو دادی
زندگی زیبا میشه با این طرز فکر
(sm2)دائم النسخ اخه تو چی میگی باز اگه در حد صفر بودی میشد یه چیزی گفت
(sm59)
(sm2)دائم النسخ بیا مناظره کنیم دلم برات تنگ شد
تو کافه های شلوغ گوش دادن به صدات
همش دروغه دروغ... (sm50)
کارت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو با پوری قهری (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه میدونه تو بی اجازه ترین ...(sm120)
آن روز ها درختی، این روز ها طنابی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه هیچند اگر یار موافق باشد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
من از دل کناری نجستمنقل قول:
تو هم هیچ بارم نکردی
تو آدم حسابم نکردی
تو هم باقالی بارم نکردی
- (sm70)
- (sm50)
یک هفته اس هر شب شام دارم فلافل میخورم ننه ی کبد سروریس شده.نقل قول:
لوس تو باید بیایی پیشه خودم زندگی کنی یه کاری کنم قشنگ مفهوم زندگی را درک کنی (sm2)
محسن راستشو بگم
بیکارم
تا ظهر ساعت 12 خوابم بعد میام انجمن با شما خل وضع ها میگم میخندم میگذرونم یه کنارش ریپ هم میزنم.
آخرش شب ها هم صفحه آخر می بینم و وب گردی(sm50)
نقل قول:
تا حدودی مثل همیم(sm59)
خدیجه بیبین چیطو شد(sm224)
(sm2) حالا ما شدیم خل وضع
ابرای بارون زا رو برگردون ... (sm50)