(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنجامین باتن..ایول داشت ترکیدم از خنده (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در باب کیفیت صدای خروجی دو تا نکته را اشاره کنم
یکی این که کیفیت صدا به کارت صدا هم مستقیما بستگی داره و باید چیپ کارت صدات خوب باشه و از شاخص نسبت سیگنال به نویز (snr) بالاتری برخوردار باشه
مورد بعد، مارکی که الی معرفی کرد (ادیفایر) محصولاتش همه مقدار مشخصه سیگنال به نویزشون بالاتر از مدلهای کریتیوه
ادیفایر:85 دسیبل کریتیو: 75 دسیبل
هر چه قدر اون عدد snr بیشتر باشه معنیش اینه که کیفیت صدای بالاتر و صداهای نویز پایینتری را موقع پخش صدا تجربه میکنی
روی کاغذ کیفیت صدای مدلهای ادیفایر باید از کریتیو بهتر باشه
سینجول نگفتی من اون تنظیماتو چجور بزنم انلاینو میگم میزنم میشه 370-400 مگ
(sm118)مکبث اومد
مریم و لاچینی (sm81)
رونمایی اختصاصی «موسیقی ما» از پوستر آلبوم
نمود سقوط ما شد و رفت
آخرین گفته های ابوالحسن نجفی در بستر بیماری هیچ نبود مگر تصویری از سقوط دسته جمعی همه ما.
آدمی که در تحول داستان نویسی فارسی نقشی تعیین کننده داشت و بهترین نمونه های داستان نویسی فارسی چون «ملکوت» بهرام صادقی و «شازده احتجاب» هوشنگ گلشیری، که مسیر داستان نویسی ایران را دگرگون کردند، نشانه های تاثیر نظری او را بر پیشنانی دارند،
آدمی که از دهه چهل به بعد سطح ترجمه را در ایران به فرازی چنان بلند برکشید که آثار او معیاری شد برای سنجش ترجمه متن ادبی،
آدمی که مباحث زبان شناسی مدرن را با زبان فارسی منطبق کرد،
آدمی که یکی از دقیق تری، بهترین و مدرن ترین طبقه بندی ها را در وزن عروضی نوشت،
آدمی با کارنامه درخشان در حفظ ساختار و نحو زبان فارسی،
سردبیر سخن و.. ، عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی و.. و چندین و چند «و» مهم دیگر
یکی دو هفته پیش در بستر بیماری به خبرنگاری گفت که نگران هزینه درمان خود است و نگران زندگی مختصرخود.
آخرین گفته های ابوالحسن نجفی در بستر بیماری چون «تکلیف هزینه درمان و زندگی خود را نمی دانم»، نشانه بی تردید سقوط نهادهای فرهنگی حکومتی، نمودی از سقوط دولتمردان ایرانی، از رهبر و رئیس جمهور تا وزیر ارشاد و دیگران ، است که باد به غبغب می اندازند و در باب «فرهنگ پروری» خود به منبر می روند اما با فرهنگی مردی چون نجفی ، عضو فرهنگستان دولتی، که مخالف و منتقد هم نبود، چنان می کنند که به هزینه درمان خود نیازمند شود و به رغم آن مناعت طبع که در او بود و می دانیم، زبان به شکایت و طلب بگشاید.
همان چند جمله نجفی که روز یکشنبه 29 آذر منتشر شد، نمودی است از سقوط فرهنگی و سقوط ارزش ها در جامعه ما. جامعه ای که با خلاقان عرصه فرهنگ خود، با آدمی با ده ها کتاب ماندگار و پرارزش و با کارنامه ای چنین درخشان و پربار، چنین می کند که در بستر بیماری «تکلیف هزینه درمان زندگی خود را» نمی داند
گفته های نحفی در بستر بیماری نمودی است از سقوط جامعه فرهنگی و رسانه ای و سیاسی ما که نشستیم و به آن چه بر نجفی رفت با بی تفاوتی نگریستیم
و حالا؟ .... حالا همگان در مرگ او نوحه سرائی می کنند ...
مشکلت کجاس !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه درد
اینهمه اشک
نعره هایت کو خاک گلگون ؟؟؟؟؟؟؟
ولوم (sm88)
همین 720 زدی شد 260 مگ قسمت هفتمو من زدم شد 400 مگ ایضا قسمتای قبلینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری زدم
وقتی ای دل به گیسوی پریشون می رسی خودتو نگه دار(sm50)
جهان (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حجمو تغییر بده به هر چقد میخوای ..
الان تو این عکس رو 700 مگ هس بکن 300 نمیدونم هر چقد میخوای ..
ولی خیلی حجمو بیاری پایین کیفیت خراب میشه ..
الی میدونستی 265 هم داره !?؟! (sm118)
انتظارت منو کُشت توی سالی که گذشت (sm25)(sm50)
X265 زدم فقط 150 مگ .. (sm118)
دو سجده پیش از هبوط جدم
فرشته ای در کمین من بود
شبی که شک قبیله گل داد
فرشته عین الیقین من بود
اگرچه از زخم های کاری
شکنجه شد کودک درونم
بده پریشونگلایههاتو
به قیمت ترک سر بخونم
دو ضجه قبل گل گلوله
فرشته ای در کمین من بود
شبی که ایمان به باددادم
فرشته دین مبین من بود
به حق سبزا که سرخِ خونن
به نام بادا که بی قرارن
به یاد سروا که تو خزون هم
مرام سبز بهارو دارن
اگرچه از هرچه زخم کاری
شکنجه شد کودک درونم
تو کنج دنج صدای من شو
که با تو مرغ سحر بخونم
تو این درندشت قحط یاغی
تو آبروی تبار من باش
دلیل گل کردن بهارٍ
پریده رنگ دیار من باش
على اكبرياغى تبار
265 خیلی خیلی طول میکشه تا کانورت بشه .. (sm74)
موفقیت یک عامل ژنتیکی و مخصوص آدمهای خاص نیست،
موفقیت با خودباوری و اعتمادبهنفس شروع میشود و همراه تلاش و کوشش و ایمان به خدا شکل میگیرد.
سلام روزتون بخیر
محسن چاوشی
جنبه معروفیت نداره(sm25)نمیدونه داره چیکار میکنه(sm120)روزی یه تتو روزی به اهنگ روزی یه بار زیر رفتن(sm120)
(sm2) بنده خداها فایلایی که از موزن میذارم رو همیجو شیر میکنن نمیدونن که یه عکس مخفی پشت این فایلا هس ..
(sm2) عکس سینجول تو ویدیو هس عمرا بتونن پیداش کنن ..
(sm2) غلومی ..
شب پارو اگه امیر به حرفم گوش میکرد اون تگارو میچسبوند یه عمری میخندیدیم .. (sm30)
ینی جوری شده بود که ترک کمد که اسمش کلنجار بود رو زده بودم ..
Kalangar Or Komod ..
(sm2)
(sm3)
چی میگی یره ؟؟؟
فارسی بگو ما هم بفهمیم (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه دهن منو سرویس کرده کروم (sm172)
ویندوز XP .. (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویندوزا دیگه ساپورت نمیشن
(sm54)همه ی جان و تنم وطنم، وطنم، وطنم
مهمان ويژه برنامه منوتوپلاس، سالار عقیلی خواهد بود. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ساعت ۱۹.
(sm111)شراب صد ساله تویی
غزل شاکری و محسن چاووشی ..
الی سلیقت داغونه خداییش (sm2) باز سلیقه اشترم بهتره (sm128)
داره آپ میشه ..
Ghazal Shakeri Ft Mohsen Chavoshi - Lebase No
(sm50)
.
.
.
از یاد مـــی برند مــــرا دیگـــــری کنند
از دستمال گریه ی من روسری کنند
در کل شهر، خاله زنک ها نشسته اند
درباره ی زنـــی کــــه منــم داوری کنند
چشم تو را که اسم شبش آفتاب بود
با ابرهای غمــــزده خاکستــــری کنند
ما درد می کشیم که جوجه فسیل ها!
در وصف عشق و زیر کمر شاعری کنند
.
.
.
صبح روز شنبه (۳ بهمن-۲۳ ژانویه) یک دانشآموز ۱۳ساله در یکی از مدارس پسرانه شهر کرمانشاه خودش را حلقآویز کرد و جان باخت. محمدرضا آمویی، معاون اجتماعی-انتظامی استانداری کرمانشاه با اعلام این خبر به خبرگزاری "مهر" گفت که «این دانشآموز در دستشویی مدرسه، خود را با طناب حلقآویز و خودکشی کرده است». سرهنگ آمویی افزود که «علت و انگیزه این اقدام در دست بررسی است».