یاد اون قسمت افتادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت
فتاتتتتت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد اون قسمت افتادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت
فتاتتتتت(sm2)
باک که ماشینه (sm2) اول از خود صابر شکایت میکنم ازش هم یه عکس میگیرم(sm70)همتونو به دادگاه میکشم(sm120)نقل قول:
من برم (sm27)
بذار قبول شه دانشگاه بعد گرفتن مدرك كارشناسي و بعد كارشناسي ارشد اگه نخواست دكترا بگيره سركار كه رفت و يه مدت سابقه كار جمع كرد و حقوقش خوب شد كه احتياجي به پول همسر نداشت يه فكري به حالت ميكنم البته اگه تا اون موقع نوه ت دنيا نيومده باشه(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه نصب کردم خبر میدم نکردمم یه جوری ازتون خبر میگیرم (sm10)
من برم شام بپزم (sm81)وقتي اومدم دلم ميخواد فعال ببينمتونااااااااااااا(sm127)( sm127)(sm127)
شرایطی بس ناجوانمردانه نامناسب (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیتونی نصب کنی؟! من چی میدونم که خودم نمیدونم؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد حرف امین افتادم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
اون خانومایی که فکر میکنن برای بدست آوردن دل آقایون باید به شکم آقایون برسن سخت در اشتباهن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
توقع آقایون '' پایین تر '' از این حرفاست!!(sm2)
انقدر که قطع شدن دوساعته تلگرام همه رو نگران کرد...
حادثه مِنا مردم رو بهم نریخت (sm2)
انقدر که قطع شدن دوساعته تلگرام همه رو نگران کرد...
حادثه مِنا مردم رو بهم نریخت 😐😐(sm2)