یاد اون قسمت افتادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت
فتاتتتتت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد اون قسمت افتادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت
فتاتتتتت(sm2)
باک که ماشینه (sm2) اول از خود صابر شکایت میکنم ازش هم یه عکس میگیرم(sm70)همتونو به دادگاه میکشم(sm120)نقل قول:
من برم (sm27)
بذار قبول شه دانشگاه بعد گرفتن مدرك كارشناسي و بعد كارشناسي ارشد اگه نخواست دكترا بگيره سركار كه رفت و يه مدت سابقه كار جمع كرد و حقوقش خوب شد كه احتياجي به پول همسر نداشت يه فكري به حالت ميكنم البته اگه تا اون موقع نوه ت دنيا نيومده باشه(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه نصب کردم خبر میدم نکردمم یه جوری ازتون خبر میگیرم (sm10)
من برم شام بپزم (sm81)وقتي اومدم دلم ميخواد فعال ببينمتونااااااااااااا(sm127)( sm127)(sm127)
شرایطی بس ناجوانمردانه نامناسب (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیتونی نصب کنی؟! من چی میدونم که خودم نمیدونم؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد حرف امین افتادم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
اون خانومایی که فکر میکنن برای بدست آوردن دل آقایون باید به شکم آقایون برسن سخت در اشتباهن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
توقع آقایون '' پایین تر '' از این حرفاست!!(sm2)
انقدر که قطع شدن دوساعته تلگرام همه رو نگران کرد...
حادثه مِنا مردم رو بهم نریخت ������������(sm2)
انقدر که قطع شدن دوساعته تلگرام همه رو نگران کرد...
حادثه مِنا مردم رو بهم نریخت 😐😐(sm2)