نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی خانوم گل شما لطف داری (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی خانوم گل شما لطف داری (sm10)
فكر كنم فقط حال پوريا و مجتبي رو نپرسيدم (sm59)
اینم یک روز بعد از باران حیاط من :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبایش را بزن به حساب رفاقت های پایدار.....
خيس باران كه مي شوي ...
گل بوته هاي دامنت ...
دوباره سبز خواهند شد ...
كاش مي شد ...
قطره هاي گونه ات را ...
بگريم ...
تا باورم كني !
مگه دکتری ؟نقل قول:
خرابم ، حوصله ندارم ، مغزم پوکیده ، کلا وقتی هوا ابری میشه و غم داره منم حوصله ندارم ....
خب بالاخره همیشه جواب که نباید با خوبی و خوشی همراه باشه
چند وقت پیش ...
رفته بودم به خواستگاری باران ...
و باران ...
جوابم کرد به خشکسالی احوالم ...
راست می گفت ...
وصال کویر و باران را ...
در خواب هم نمیشود باور کرد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذر ميخوام حالتو پرسيدم (sm54)بي اعصاب (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ گفتی (sm172)(sm81)
نه حال دارم نه اعصاب ....نقل قول:
هوا غم داره ... یه چی کم داره (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]