این شعرا به درد موسیقی نمیخوره یا حداقل برای یه خواننده زن اصلن مناسب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این شعرا به درد موسیقی نمیخوره یا حداقل برای یه خواننده زن اصلن مناسب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهیه کننده : چاوشی از قربانی تاثیر گذارتر بودافسار مورد استقبال مردم قرار گرفت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی بگم...من که بدم نمیاد.در مورد "به سلامتی" هم فکر کنم نظرت منفی بود.من که خوشم میاد از کاراش.یه "حداقلی" رو داره تقریبا همه کاراش از نظر من.حالا شاید با صدا و ملودی و... خواننده ی دیگه ای بهتر بشه.
میزنم فریاد هرچه بادا باد
(sm50)
(sm54)
Tangerine
«نارنگی» که به خاطر مشکل بودجه تماما توسط آیفون 5s تصویربرداری شده است، از مستقلهای مهم ۲۰۱۵ بود. این درحالی است که استفاده از آیفون نه تنها به فیلم ضربه نزده، بلکه تبدیل به یکی از ویژگیهای آن نیز شده است. ماجرای این درام/کمدی دربارهی دختری خیابانی به اسم سین-دی است که تازه از زندان آزاد شده. به محض بازگشت به خیابان به سین-دی خبر میرسد که نامزد غیررسمیاش در جریان ۲۸ روزی که او زندانی بوده، به او خیانت کرده است. حالا او و بهترین دوستش، الکساندرا وارد ماموریتی برای یافتن حقیقت این شایعهی رسواییبرانگیز میشوند. فیلم روایت گشت و گذار آنها و برخوردشان با خردهفرهنگها و مردمان مختلف لس آنجلس است. منتقد سن فرانسیسکو کرانیکل دربارهی فیلم مینویسد: «این درجهی عالی فیلمسازی است. مثال روشنی از این حقیقت که چگونه مستقلها میتوانند چنان داستانهای دگرگونکنندهای تعریف کنند که هالیوود نمیتواند به گرد پایشان برسد».
کسی من و تو پلاس سالار عقیلی رو ضبط نکرده؟
- (sm50)
تشنه ام مثل فیل بی خرطوم.. (sm50)
سینه ی چپ زن پاپ رو گاز زدن . . . (sm50)
دل من رای تو دارد ... (sm50)
کاوه یغمایی - جاده (sm88)
... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لباس نو چی شد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان یادم رف ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm118)
سال نو یعنی تو .. (sm74)
آلبوم بعدی خلعتبری تنظیم کننده است حالا ببین کی گفتم (sm50)
تلگرام برا من خیلی کنده دانلود میخواد بشه .. (sm74)
سالار عقیلی هم رفتنی شد که .. (sm59)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ممنون از لطفتون. هر پیشرفتی حاصل بشه مدیون شما هستم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایماش چرا اینجوریه؟(sm120)
سینجول مردک مجهول(sm2)
چی شده ؟؟؟
کلیپ افسار هم اومد
نت ریده با نه ..
اصلا حرفی نزن ... (sm50)
حالا یکی این خانم جهانگیر عصر رو از برق بکشه (sm2)
کونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی احمدوند - بارون ... (sm181)
امروز چقد سوت و کور بود (sm50)
همچنان کاوه یغمایی - جاده (sm50)
من زن ایرانی اهل خودویرانی
آئینه دق کرده بس که هقهق کرده
مثل یک کوه یخ میچکم در مطبخ
از **** تسلیم روز و شب بیتقویم
آی مردم مردم باز قمصر خوردم
مردم از مردِ بد نامردم
من به خود نه که به زن بد کردم
من پر از تنهایی وحشت از زیبایی
در نمد پیچیده بیهوا پوسیده