[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان براي همتون آرزوي حال و هواي خوب دارم (sm19)
خواب خوش و آرامی رو براتون آرزو میکنم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از خستگی هام خسته شدم
دیگه از بستگی هام بسته شدم
(sm50)
اقلا یه گاو از اسپانیا میاوردن حمله میکرد سمت اینایی که پرچم قرمز دستشونه میزدشون یکم سرگرم میشدیم
چیه اخه این بازی
نیمه اول تموم شد امیدوارم که تیمها از همونجا برن خونه هاشون و نیمه دوم بازی نکنن
ميگن روى سكوها به جاى بستنى و چيپس فيش كمك نقدى براى خريد استقلال داره توزيع ميشه
الان گوشتون رو بذارید رو دیوارهای باشگاه استقلال این شعر رو میشنوید:
تو که گرمی بازاری نداری ای تیم تو خریداری نداری...