به هر کسی شانس دوباره بده چون ممکنه یه روزی نوبت اون باشه که بهت شانس بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر کسی شانس دوباره بده چون ممکنه یه روزی نوبت اون باشه که بهت شانس بده.
خودشکن آیینه شکستن خطاست!!!(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببار برایم ،
تو که هزاران چشمه ی جوشان
پشت مردمک هایت ، پنهان کرده ای ... (sm50)
ایران 1 - اسپانیا 3
به شجریان مشکوکم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیری من یه همش یه گیگ دارم دو مگش رفت واسه این (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل تاریکی تو مثل مهتاب . . .
تو که دست تکون میدی به ستاره جون میدی . . .(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاژ سیّد سهند عزیز حال دادی فراوان ! (sm127) (sm176) (sm127)