آره دیروز ب من میگه من 20تا کار هیت ساختم دور شدی هم مگاهیت بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره دیروز ب من میگه من 20تا کار هیت ساختم دور شدی هم مگاهیت بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی بدبختی موزیک ما از روزی شروع شد که این واژه ی هیت شدن واردش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا به موندگاری اثر فکر میکردن هنرمندا نه به هیت شدن اونم در حد یه هفته
ما که بلد نیستیم یوتیوب کجاست شما که بلدی برو نگاه کن ببین چند درصد از خواننده های مطرح دنیا در جال حاضر با پلی بک کنسرت میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاریم که تحت عنوان لایو اومده بیرون دوباره تنظیم شده دوباره مسترینگ شده قطعا با اون چیزی که توی کنسرت اجرا شده فرق میکنه
نسبت به کارای الانشم من هیچ حرفی ندارم بزنم همین که میلاد هاشمی و پارسیان و امثال هم منو تو اینستا بلاک کردن نشون دهنده این هست که من اعتراضم درست بوده نه اینکه فقط بیام توی یک فروم وراجی کنم که 4 نفر تاییدم کنن
من هر چند روز یک بار سر میزنم به شماهم قرار نیست جواب پس بدم دلیل نمیبیم هر روز بیام پست بزارم شما عشقت اینه ارسالات بره بالا اسپم میفرستی قرار نیست همه تفکر شما رو داشته باشن
پسر گل زمانی که میای توی فروم عمومی نطق منفی میکنی جوابتم میگیری حالا اینکه میگی وسط بحث بقیه بحث با کیو میگی ؟
اتفاقا بچه های این فروم از اونایی که تو اینستاگرام نشستن چرت میگن و شادمهر و به این روز رسوندن هم طرفدارترن هم قدیمتر یه جوری میگین 4 نفر تو فروم انگا کسایی که اینجان ادم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره میخواستمت چی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم میگه میخواستمت هم شعر روی ملودی بوده اما خب عقلش نمیرسه تنظیم اون آهنگ کجا و تنظیم مگا هیت های ایشون کجاس!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت ک فقط ی کلمه بوده ولی همه باهاش خاطره داریم ولی یکی نیست بقول دوستمون بگه بهش بیشعور تنظیم میخواستمت کجا این تنظیمات درپیت کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی گفتیم بدتر شد دیگه بیخیال
دیگه باید چیکار کنم تا که دلم رو پس ندی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش میگفتی پس گمت کردم چی هستشنقل قول: