خب این کجاش خنده داره؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب این کجاش خنده داره؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم روزبه دیگه از این شعرای ضعیف نخونه
چیه آخه یه تریلی از روم رد میشه
خدایی همینو شادمهر بخونه با تریلی از روش رد میشیم(sm2)
داداش خبر جدید؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راجب پخش کار بعدی هیچی مشخص نیس که کدوم کار پخش بشه امیدوارم کار این کشتی سازها نباشه اگه کار اونا باشه تا حالا بهت نگفتم رو میذارم همینجا که بشوره ببرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به غیر از کجا باید برم اکثر شعرایی که واسه خودش گفته نسبت به شعرایی که واسه دیگرون گفته ضعیفتره .. برای دیگرون بیشتر وقت میزاره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی!نقل قول:
احساسی توی کار هستو گذاشتی کنار به چی گیر میدی!؟
چرا به سهراب قالپاق میدزده گیر نمیدی؟!(sm2)
کل ملت از این کار خوششون اومده، شما نظر کارشناسیتو واسه خودت نگه دار
پس همین الان بذار چون قطع ب یقین کار بعدی کار کشتی سازاننقل قول:
من فکر کنم کاری ک خودش ساخته را گذاشته واسه عید امسال
یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری مگه قراره هر آهنگی من تایید کردم یا شما تایید کردی خدای آهنگ باشه نخیر هر کس سلیقه ای داره و میاد آزادانه نظرشو میدهنقل قول:
اگه معیارت حال کردن ملته که ملت با عالیجناب عشقم حال میکنن
شما میتونی با تریلی حال کنی من حال نمیکنم قرار نیست نظر من و شما با هم یکی باشه روزبه شعرای به مراتب سطح بالا و بالاتری داشته
وقتی اصول اولیه ی گفتگو رو نمیدونی و احترام به نظرات نمیذاری پس بیخود منو ریپلی میکنی
مشتی کارش دلیه.. برا همین اینجوری توجه شد بهشنقل قول:
وگرنه بخوای با متر و خط کش بگی شعرش سطح پایینه
مثل اون کار که صادقی اوایل شروع کارش خونده بود... گندیدی بریدمت(sm120)