منم دارم صد سال تنهایی رو دوباره میخونم. کتاب سنگینیه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم دارم صد سال تنهایی رو دوباره میخونم. کتاب سنگینیه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی به موقع دوس دارم...یاغی که به وقتش همه رُ دریبل کنه به وقتش با سر بره تو شکم حریفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی که به موقش گل بزنه به موقع با دست گل بزنه و یه ملتُ ببره به فضا
یاغی که همه کار تو زمین بکنه به وقتش دقیقه 120 توپُ با دست از دروازش بکشه بیرون
گاز گرفتن هاریه نه یاغی(sm120)
رادین قویدل" که عضو آکادمی باشگاه ملوان بندرانزلی است، در تست آکادمی باشگاه رئال مادرید در اسپانیا پذیرفته و گواهینامه حضور در این آکادمی را بدست آورد. پس از شرکت در تست آکادمی باشگاه رئال مادرید در اسپانیا و دریافت گواهینامه پذیرفته شدن در این تست، در صورت مهیا شدن حضورش به همراه خانواده در کشور اسپانیا، در تمرینات این تیم به صورت مستمر شرکت میکند.
مهدی شفیعیان سرمربی تیم فوتبال نونهالان (زیر 13 سال) ملوان بندرانزلی پذیرفته شدن این بازیکن در تست آکادمی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا را تائید کرده است.
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)فسیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط تعریفشو شنیدم نخوندمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط player [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختتامیه جام قشنگ بود ؟(sm120)
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفهمم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز رو حنگندگیش رو دوست دارم...اون حس خواستنی که تو وجودش هست! مثل خوزه (sm50)
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلی تو هم میگی سرود ملی ما کپی کره است؟