بی خوابی خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی خوابی خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هیولا اینجاست خاطرات مبهم ... (sm50)
ها والا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بی بی سی خبرگزاریه! کجاش ضد نظامه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو شبکه ضد انقلاب با تبلیغ افکار سلطنت طلبانست
تا حالا ده ها برنامه تولیدی علیه نظام ساخته و نماد سلطنت گرایی تو شبکه های فارسی زبانه
محسن چاوشی - زخم زبون (sm74)
کجا گمت کردم کجای این کابوس ... (sm181)
تا به كجا كشد مرا مستي بي امان تو (sm50)
اصلا مهم نبود اخبار دست ساز ... (sm181)
(sm50)
(sm27)
اسلحه ها خاموش!
کودکی می خواهد بخوابد
دیکتاتورها سراپا گوش!
شاعری می خواهد شعر بخواند:
آنکه نمی تواند _گلی بر گیسوان معشوقش باشد
هرگز نمی تواند_خاری شود در پای ستمکاران.
«لطیف هلمت»
...
با گریه میگی مرد و قولش ، نامردم و قولم میشکونم ... (sm181)
تو مه فرومیریم سال هزار و چند با تو
هر روز پرواز از تجریش تا دربند با تو ... (sm50)
(چی میشه یه بار دیگه بیاد اراک کنسرت بزاره - پایگان هم باشه ، عدل هم گیتار بزنه)
اقا یه گوشی هواوی جی 610 داریم الان هی به طور خودکار خاموش و روشن میشه چیکارش کنیم
ریست فکتوری هم کردیم ولی درست نشده
پایان همین فناست شلیک کن رفیق(sm172)
یکی به من بگه این لینک براش دان میشه عایا !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره 55 مگابایته
چقد مسخره ..
10 تومن پولشو دادم ..
اینطوری باشه همه میتونن استفاده کنن ..
برايم از دل برکه دو کاسه ماه بياور
هوای روی تو دارم مرا به راه بياور
بريز تا که بريزم بنوش تا که بنوشم
به پاس پاکی ام امشب کمی گناه بياور
در امتداد نگاهت به گيسوان سياهت
برای روز سپيدم شبی سياه بياور
به صبر نه به سکوتم دوباره رو به سقوطم
شکست خورده ام از خود تو هم س-پ-ا-ه بياور
به مهربانی اگر نه به اخم خويش دوباره
تمام جان مرا به شکنجه گاه بياور
هوا هوای تو بوده غزل برای تو بوده
دلت گرفت به شعر خودت پناه بياور
امیر ارجینی ... (sm27)
چی هست حالا
آموزش جاوا اسکریپت ..
jquery ui , php هم هه ..
(sm155)
2 روز دیگه تولد شادمهره آهنگش میاد حتما ..
- (sm27)
منتظریم برا پسوورد شهرزاد 15 .. (sm50)
من سیاه دل سپیدم(sm27)
(sm74)
بارساییه (sm19) حالا موافقم اگه فریال حذف میشد (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) این فرشته بقل این دیو چیکا میکنه
(sm2)
اوهکَینقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دقیقاً میشه 14 ماه (sm120) آخ آخ یادته دعواها (sm25)(sm120)
دیتر (sm2) از صدای دختر بدش میاد کیسه میکشه به سرش تو DSDS (sm2)
حالا استیج ، مژده با صدای عنکر الاصواتش به مدد چشمان هیز رضا روحانی داره به فینال میرسه (sm2)
و این است فرق بزنامه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تست آواتار
یک ماهگی ِ زندگیم(sm127)
تبریک میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده و سلامت باشه در کنار پدر و مادرش (sm10)
مرسی جلیل جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری (sm176)
ایشالله دومادیت (sm19)
قربونت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دخترم 4.5 ساله شده (sm120)
سالاری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع نمیدونستم
خدا نگهش داره واسه پدر و مادرش همیشه سلامت باشه(sm10)