ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺟﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻄﻠﻘﺎ ﺗﻮﺵ ﻫﯿﭻ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩ . ﻓﻘﻂ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﻭ
ﯾﮏ ﺗﺸﮏ .
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ﯾﻌﻨﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﻩ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺟﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻄﻠﻘﺎ ﺗﻮﺵ ﻫﯿﭻ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩ . ﻓﻘﻂ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﻭ
ﯾﮏ ﺗﺸﮏ .
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ﯾﻌﻨﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﻩ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر داشته باش اینو (sm2)
بابا من دارم شوخی میکنم باهات حالا مثلا من به رسول میگم 4 تومن بده به نظرت اگرم بیاد 10 تومن بده من کجارو میتونم بگیرم باهاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند آبی از شما 2 نفر گرم نمیشه(sm70) ........ حالا اگه بیام ازت دستی بگیرم 20 تومن میدی تا آخر هفته (sm2)
من که به این سادگیا گول تو رو نمی خورم (sm2) ولی چند صفحه قبل یه متنی واسط نوشتم شرایط پول دادن من بخون جالبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه 4 تومن شرایطم گذاشته دیوث (sm2) .......... من ندیدم نکنه خانوم منشی ــــــــــه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر هر چی آدم بی ناموسه که اینطوری رفتار میکنه . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل در همه حال دنبال اخبار خانوم منشی میگردیا ، نکنه خانوم منشی تو باشه (sm70)
پسرم ، عادم با باباش شوخی میکنه مگه ، یه حرمتایی هست که باید بینمون باقی بمونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره چقدر در گول خوردن ماهر باشی (sm2)
برگ برگ آب ریکا چیست؟ .....
.
.
.
.
.
.
.
. همان مرگ بر آمریکاست که دخترا با بینی عمل کرده میگن.
نقل قول:
فقط یه راه داره که من پول بدم بهت هادی ! اونم اینه که دعا کنی خانم منشی برگرده بعد با من دوست بشه خیلی دوست بشه خیلی خیلی دوست بشه انقدر دوست بشه که من بتونم جفت لنگ های همایونیشو بفرستم هوا بعد از اتمام کارم همینطوری که لخ*ت در آغوش هم آرمیده ایم بگه وااااای رسول جونم من موزیک ویدیوی هایده میخوام(sm2)(sm30)تازه شانس بیاری کیفول باشم بهش نگم بیا چیزمو بخور(sm2)
مملکت نیست که باغ وحشه (sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم دنبال اخبار 5+1 میگشتم چشمم خورد به کلمه منشی (sm2)
هفت خان هادی (sm2)نقل قول:
شرایط از این منطقی تر دیده بودی عایا ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
(sm30) (sm30)نقل قول:
نقل قول:
افسوس و صد افسوس (sm172)
خب ؟ موافقی ؟؟ (sm2)نقل قول:
(sm172) (sm81) دلم سوختنقل قول:
یعنی شرکت نفتم بخواد استخدام رسمی بگیرن انقدر سخت نمیگیرن (sm2)
حالا من دعا میکنم 20 میگیرم (sm51) دعاهامم مستجاب میشه همیشه (sm70) فقط دعا میکنم جواب سلامتو بده فعلا (sm51) ... خوبه ؟ (sm2)
تو دعا کن برگرده سرجای اولش من فقط بتونم چند وقتی یه بار نگاش کنم (sm2)نقل قول:
اگه میخوای فردا ببینی باید 10 بسلفی بیاد (sm2)نقل قول:
الان که بیشتر فکر کردم دیدم خانم منشی اونقدرا هم بی رحمانه زیبا نیست (sm2)نقل قول:
این چه عشق و دوست داشتنیه که حاضر نیستی 10 تومن در راهش خرج کنی (sm2) خانم منشی رو ببینم برات دارم (sm2)نقل قول:
کاری میکنم که ایندفه اگه ببینیش یه ساعتم که نگاش کنی تو کف یه لحظه دیدنت بمونی ........ (sm2)
خطر از بیخ گوشم گذشت ... الان مگه میشه دوربین خرید ... اونم با این قیمت هانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از سنگین ترین حس هایی که بهت دست میدهنقل قول:
- تحریم تسلیحاتی رو نمی تونیم برداریم.
+ نوموخوام، مو تسلیحات موخوام.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- این عن دماغو می بینی؟
+ کری رو می گی؟
- نه بابا اینی که تو دستمه.
خانوم الکسیس راجع به اون شب بگید...همون شبی ک تصمیم گرفتین جوونا رو از جلــ.ق نجات بدین..من دیگه چبزی نمیگم تا خود الکسی داستانشونو بگن و ما فقط شنونده ایم.
الكسیس: راستش اقای علی خانی اون شب تازه از سر صحنه ضبط داشتم میرفتم خونه...کــ.سمم یکم درد میکرد آخه کارگردان ازم خواسته بود دو کــ.یره بکنن تو کــ.سم..داشتم میرفتم سوار ماشینم شم دیدم تو یه کوچه ای چند تا جوون افتادن دست ب کیـــ.رن..رفتم جلوتر.اصلا دست خودم نبود یه حسی بهم میگفت الکس برو برو
دیدم جوونا دارن جلــ.ق دسته جمعی میزنن .تا منو دیدن خشکشون زد.من احساس کردم فرشته ی نجاتشونم.لباسامو در اوردم و به همشون دو دور دادم
از اون شب هر شب میرم تو کوچه های پایین شهرو تا صبح به بد بخت بیچاره ها کــ.س و کــ.ون میدم.
احسان: واقعا آدم نمیدونه چی بگه...من نتیجه نمیگیرم شماخودتون داستانو شنیدین دیگه....ماهتون عسل
به دوست دخترم میگم.. خرچنگ بالدار دیدی؟
میگه آره..
میگم پری آکواریومی چی؟میگه اره...دیدم...
میگم قناری که انگلیسی صحبت میکنه...دیدی؟میگه دیدم..
میگم مرغ عشق دارم با ارزن روپایی میزنه اونو دیگه ندیدی...؟ میگه دیدیم بابا ...دیدم
.. . ولش کردم قشنگ معلومه
خرابه همه بردنش همه چيزو نشونش دادن
بحث در کلاس بالا گرفته بود ؛
استاد نام دانشجویان را یک به یک میخواند تا کاردستی هایشان که درست کرده بودند را به جلوی کلاس ببرند و به
همکلاسی هایشان نشان دهند ؛
ولی هیچکدام ، کاردستی مطلوبی نساخته بودند که بتوانند به بقیه نشان دهند و خجالت میکشیدند ؛
استاد نیز مدام آنها را سرزنش میکرد ؛
ناگهان دختری سراسیمه درب کلاس را باز کرد و گفت :
استاد ببخشید دیر کردیم ؛
استاد نگاهی به دخترک کرد و گفت :
حالا که دیر آمدی ، لااقل تو بیا و نشان بده ، اینها که هیچکدام روشون نشد ؛
دخترک با اعتماد به نفس جلوی کلاس رفت و ناگهان «مــ.مههای» خود را بیرون انداخت...!!!
استاد که مدام خودکارش را درکــ.ونخود فرو میبرد ، فریاد میزد : نه... نه... نه...
تا جان به جان آفرین تسلیم کرد ؛
دانشجویان نیز از شدت خنده دچار بیماریهای از قبیل : شب ادراری ، اسکیزو شله زرد ، غدد فوق کلیوی و سندروم نادان گشتند ؛
اما هیچگاه هیچکس نفهمید که آن مــ.مه ها ، کاردستی دوست پسر آن دختر بود ...
کلید اسرار - این قسمت
(قضاوت عجولانه)
نه دیگه کافیه ارضا شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن حمیرا آلزایمر گرفته.
ینی خاطرات شمال دیگه یادش رفت؟
عاشقی دین من ، سوختن آیین من است ... (sm50)
مایه ی گریه ی شب ها دل غمیگن من است (sm50)
همچو فرهاد بگیریم همه شب در دل کوه
این همه در به دری از غم شیرین من است (sm50)
من هرويين کیم؟!؟
ژلوفن؟!
استامينفون؟! :(
سرماخوردگى؟
نبود؟! o_O
ازین قرص جوشانا چی؟؟؟
دمنوشم نبوود؟؟؟
گل گاوزبوون؟؟؟؟
نهههه؟؟
عججججججب
خدايا دمت گرم به ما که رسيد همه رو شفا دادی
داغ نامت را نشان کردم به پیشانی نهاندم ... (sm172)
عاغا ی سوال فنی
مگه ما وقتی ميريم حموم تمیز نميشيم؟؟
..
.
.
.
پس چرا حوله بعد یه مدت کثیف ميشه؟
سینه را چون گل زدم چاک اول از بی طاقتی
آخر از زندان تن راه فراری شد مرا ... (sm85)
به خاطر اینکه وقتی حوله خیس میشه ، باکتری و قارچ رو سریعتر جذب میکنه !! اگه حوله رو بزاری زیر نور خورشید خشک بشه باکتریها از بین میرهنقل قول:
دکتر مهندس اسی هستم
سوالات دارویی ، پزشکی و ... را پاسخگو میباشم
مرسی دکتر ، پول ویزتتونو بدم به خانوم منشی یا با خودتون حساب کنم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه سحر بیدار شدم تلوزیونو روشن کردم نشستم به خوردن تا اذان بگه
نزدیکای ساعت شیش و نیم بود که از خوردن خسته شدم ولی اذان نگفت که یهو یادم افتاد
دارم pmc نگاه میکنم :|
مرگ برآمریکا:|
الان رسول میاد (sm2)نقل قول:
منشی ندارم صلواتیه (sm120) یه مدت میخواستم مادر جان رو منشی خودم کنم که قبول نکرد (sm2)
دوس دخترم pm داده خونین شهر آزاد شد
بهش ميگم خب یعنی چی؟؟
.
.
.
.
.
.
.
میگه یعنی امروزپـــ.ریودنیستم بیا منو بکن:|
خدایا خودت بگو این دخترا عذابن یا رحمت؟
کاملا واقعی... شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران/مسابقه ثانیه ها
کاردان(مجری برنامه) : کدام مجلس انقراض سلسله قاجاریه را تصویب کرد؟
خانم شماره 10 : مجلس خبرگان...؟!
کاردان: خبرگان!! میگم سلسله قاجاریه!
خانم شماره 10 : مجلس شورای اسلامی...؟!
و در ادامه مسابقه......
کاردان: دو کشور همسایه ایران که با دریای خزر هم مرز هستند؟
خانم شماره 4: ترکیه و عربستان...!!
کاردان (متعجب)
و باز هم در ادامه مسابقه...
کاردان: چه کسی کودتای 3 اسفند 1299 را انجام داد؟
خانم شماره 6: شهید مدرس...
کاردان: شهید مدرس!!!
خانم شماره 6: میرزای شیرازی؟!
کاردان(با تعجب و لبخند): خیر، رضاخان پهلوی
و در اِند این برنامه...
کاردان: به بیماری دیگر آزاری چه میگویند؟!
خانم شماره 7 : اذیت دیگران...
کاردان:اذیت دیگران اسم بیماریه؟!
خانم شماره 7 : آزار رساندن به دیگران...؟!
کاردان: خیر، سادیسم!
(sm25)