نامه و یه کادوی شیک رو بهش دادم امشب ! فعلا که خبری نشده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نامه و یه کادوی شیک رو بهش دادم امشب ! فعلا که خبری نشده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی زندگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت دادی؟؟ چطور؟؟ شرح ما وقع رو بگو (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عطر خیلی خوچجل خریدم کادوپیچش کردم بعد رفتم گل فروشی یه گل رز طبیعی هم دادم چسبوند بهش ! با یه نامه ! دادم پسر داییم برد بهش داد ! یه عشوه خیلی کوچولو اومده گفته نمی خوام بردار ببر ! پسر دایی منم گفته شرمنده نمی تونم برگردونم اومده بیرون (sm50)نقل قول:
خوب است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چه پیش اید... خیر باشه (sm111)
خواب در چشم ترم میشکند...
گند نزدم یه وقت ؟؟ (sm2)نقل قول:
میخواستم واسه نامه ازت سوال کنم وای یه هویی شد دیگه ! پسر داییم اومد گفت بریم بیرون منم گفتم همین امشب تمومش کنم (sm50)
خوبی داش ملی ؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعیش نه الکیش توپ توپم(sm174)نقل قول:
نه خوب بود این سری! خیلی خوب...(sm120)نقل قول:
مهم اینه حالا دیگه کارتُ انجام دادی تو دیگه بابت هر پیش امدی سرزنش نمیکنی خودتُ(sm50)