حاجی سر جدت قسم
تو رو ب جمالت قسم
آخه این کمرررره؟؟؟ یا فنره؟؟
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حاجی سر جدت قسم
تو رو ب جمالت قسم
آخه این کمرررره؟؟؟ یا فنره؟؟
(sm50)
میگم میلاد میدی به کی به این قشنگی زیر ابروتو برمیداره (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا آمریکا منتظر چیه (sm2)
متاسفم واسه طرز فکرت که تو سال 2016 هنوز درگیر این برنامه هایی - جهان سوم هم از سر ما زیاده ما باید جهان 10 یه بعد به حساب بیاییمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو
باید
دوباره گم شد
تو غبار تباهی
(sm50)
باشه من تو عهد بوق گیر کردم تو درست میگی ... طرز فکر تو اینه که مرد باید زیر ابرو بر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتار و حرکاتت دخترانه ست ..... (sm3)یهو برو اتاق عمل شرو بکن (sm2)
البته به من ربطی نداره
برو بده (sm2)
مگه من تا حالا از زندگیت حرفی زدم چیزی پرسیدم نظری دادم - زندگی خودمه دوست دارم اینجوری باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چیزی نگفتم گفتم کجا میری بند میندازی و زیرابرو برمیداری به این قشنگی در حد عروس (sm2)نقل قول:
یه کلیپه دارم واقعا خیلی خوبه باشد که رستگار شوی (sm2)بعد آپ میکنم (sm2)
(sm98)